foto

Stephanie Faracy

  • nar. 1.1.1952 (64 let)
    Brooklyn, New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Mike i Dave sháněj holku
Vražedná práva (TV seriál)
Is Someone Really Dead? (S03E06)
Don't Tell Annalise (S03E04)
2014 #Stuck
2013 Smrt si říká malárie (TV film)
2012 Pes a jeho blog (TV seriál)
Zásnuby na dobu neurčitou
2011 Manžel k pohledání (TV seriál)
Zkažená úča
2010 Dostaň ho tam
$#*! My Dad Says (TV seriál)
Temple Grandinová (TV film)
2009 Castle na zabití (TV seriál)
Fool Me Once... (S02E04)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
2007 Zpátky do studia (TV seriál)
2006 Nové trable staré Christine (TV seriál)
Ošklivka Betty (TV seriál)
Separated at Worth (TV film)
2005 Chirurgové (TV seriál)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Stacked (TV seriál)
Tajemný let
Tak trochu mimo (TV seriál)
2004 Bokovka
Přežít Vánoce
Silver Lake (TV film)
Zoufalé manželky (TV seriál)
2003 Charlie Lawrence (TV seriál)
2002 Johnny Chronicles, The (TV film)
2000 Bette (TV seriál)
1999 Lot, The (TV seriál)
Providence (TV seriál)
Rockford Files: If It Bleeds... It Leads, The (TV film)
Stark Raving Mad (TV seriál)
1998 Maggie Winters (TV seriál)
Možná už zítra (TV seriál)
Safety Patrol (TV film)
Will a Grace (TV seriál)
1997 Extreme Ghostbusters (TV seriál)
Pauly (TV seriál)
1996 Běh za snem: Příběh Gail Deversové (TV film)
Boston Common (TV seriál)
Chameleon (TV seriál)
Temné nebe (TV seriál)
1995 Caroline in the City (TV seriál)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
1993 Frasier (TV seriál)
Hokus pokus
Only Way Out, The (TV film)
Tales of the City (TV seriál)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)
1990 His & Hers (TV seriál)
Křídla (TV seriál)
True Colors (TV seriál)
1989 Družičky (TV film)
1988 Báječná dovolená
Murphy Brown (TV seriál)
Větrné mlýny bohů (TV film)
1987 Schůzka naslepo
1986 American Geisha (TV film)
Láska na inzerát (TV film)
1985 Eye to Eye (TV seriál)
Space (TV seriál)
1984 Goldie and the Bears (TV film)
Mama Malone (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 Carpool (TV film)
Goodnight, Beantown (TV seriál)
Hotel (TV seriál)
Ptáci v trní (TV seriál)
1980 Magnum (TV seriál)
1979 Last Resort, The (TV seriál)
Scavenger Hunt
Trapper John, M.D. (TV seriál)
When You Comin' Back, Red Ryder?
1978 Nebe může počkat
1977 Fantasy Island (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1976 Laverne & Shirley (TV seriál)
Visions (TV seriál)
1960 Insight (TV seriál)

TV pořady

1962 The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace