Reklama

Reklama

MENU domů

(pořad)
Publicistický
Česko, 2012, 5 min

Veronika Kokešová předvádí své kulinářské umění tím, že zajde do lepší restaurace, objedná si jídlo a pak se to samé pokouší uvařit v domácích podmínkách. (Golpex)

Recenze (11)

Golpex 

všechny recenze uživatele

Veselá Veronika Kokešová předvádí své kulinářské umění, respektive zajde do lepší restaurace objedná si jídlo a pak se to samé pokouší uvařit v domácích podmínkách a nutno říct, že se jí to daří a většinou (nebo snad vždy) i lépe než ty umělci v restauracích. Navíc v pozadí hraje elektro swing (Parov Stelar). jen škoda, že tento TV seriál neběží v TV. ()

P. J. D. 

všechny recenze uživatele

Milá příjemná moderátorka, co se nepokouší ze sebe udělat bůhvíco, jen aby zapůsobila. Skvělý výběr gastronomických podniků, dobrá práce kamery a především zvukaře. Řekl bych, že něco takového, by se klidně mohlo objevit v televizi namísto Polreicha, či Babici. Tito pánové si u mne totiž příliš sympatie svými postoji nezískali. Vím, že jednotlivé díly jsou poněkud krátké, ale řekl bych, že je v nich vše dostatečně sděleno tak, aby je každý dokázal plně pochopit. ()

Reklama

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že Veronika Kokešová mě zaujala už na Expresrádiu, když se mi nesmírně líbila barva jejího hlasu, a protože většinou působila velmi vtipně a rozumně, dost mě překvapilo, že se nakonec jedná o docela pohlednou slečnu, smrtící kombinace, a tak jsem si prostě nový projekt Streamu nemohl nechat ujít, byť jsem byl velmi skepticky zvědavý, jak se s ním Veronika porve, čekal jsem totiž další gastronesmysl prošpikovaný pseudosofistikovanými žgryndy, k čemuž však rozhodně nedošlo, a tak si u mě Koko udělala skálopevné definitivní oko !! ;) Jistě, k pořadu o vaření, s nimiž je to podobné jako se samotnými tuzemskými restauracemi, potažmo veškerými podobnými podniky, které rostou jako houby po dešti, s těmi opravdu kvalitními a smysluplnými je to o poznání horší.. Skutečnost, že si Veronika vůbec na nic nehraje, ačkoliv občas těmi svými projevy osciluje na hraně humoru a infantilní šílenosti, mě neskutečně potěšila, totiž pořad, který vlastně spojuje dva koncepty v jeden, jednak samotný foodblogging, kdy hodnotí jednotlivé restaurace prostřednictvím jejich majstrštyků, aby je následně zkusila připravit doma v té typické části s obyčejným návodem, tu de facto tak nějak momentálně schází.. O tom, zda je dostatečně kvalifikovaná či oprávněná k té první části, v rámci zmiňovaného foodbloggingu není sporu, se samotným vařením už je to maličko složitější, Koko sice vystudovala Hotelovou školu a narodila se do rodiny restauratéra, navíc cítím, že se na každou epizodku poměrně slušně teoreticky připravuje, ta praktická část jí však často způsobuje tu větší, tu menší potíže, což však v konečném zúčtování s přehledem přecházím, v rámci internetu se totiž jednoduše bezesporu jedná o velmi svěží a zdařilou záležitost, která mě v důsledku rozhodně nikterak neštve.. Tak snad nám Veronika nezpychne !! ;) ()

gogos 

všechny recenze uživatele

KOKO je můj favorit a co se týče produkce Stream.cz, tak ta v posledních měsících představuje jeden zajímavější produkt za druhým! Víc takových věcí. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (2)

  • Nejsledovanější epizody měli v roce 2013 kolem 300 000 shlédnutí. (gogos)
  • V květnu 2013 vznikl k pořadu také spin-off s názvem MENU v sezoně (od r. 2013ú, který se zabývá vařením z doma vypěstovaných produktů, které jsou právě ve vegetační sezoně. (gogos)

Reklama

Reklama