Reklama

Reklama

The Battery

  • Austrálie The Battery (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Dva bývalí hráči baseballu, Ben (Jeremy Gardner) a Mickey (Adam Cronheim), podnikají cestu napříč pustou Novou Anglií. Drží se vedlejších cest a lesů, aby se vyhnuli rušným městům a obcím, kde rozhodně není bezpečno. Aby přežili, musí také překonat vzájemné osobnostní rozdíly. Ben vyznává divoký, nezákonný a kočovný životní styl, zatímco Mickey není schopen přijímat drsnou realitu v novém světě a touží po věcech, které kdysi považovali za samozřejmost - postel, dívka, a bezpečné místo k žití. Když se Mickeymu podaří zachytit rádiový přenos ze zdánlivě prosperující chráněné komunity, nic ho nezastaví, aby ji našel. Přestože jim bylo jasně řečeno, že nejsou vítáni. (FFilipCZ)

(více)

Diskuze

Rob Roy

Rob Roy (hodnocení, recenze)

But when you drill down the pirate community, things get more complicated. In Spain, I was actually recognized on the street by a couple who giddily asked me to pose for a picture after exclaiming they had downloaded the movie for free. It was an incredibly conflicting feeling for an unknown actor-director. There really is nothing quite like a stranger in a strange land telling you they love your work... and then telling you they stole your work.

A customer at the bar I worked at pointed at me across the room and screamed, "Dude, were you in The Battery?! I torrented it last night!" My hands were full of dirty dishes. http://www.moviemaker.com/archives/series/crowdfunder_pick/tex-montana-will-survive-creative-commons/

Rob Roy

Rob Roy (hodnocení, recenze)

jarkolar

V tom popisku na Kickstarteru to přímo napsaný není, ale velká část vybraných peněz poslouží k tomu, aby mohli natočit pokračování. Na scénáři se pracuje/možná už je dokončený. Projekt má název The Orchard (tak označuje své útočiště ta tajemná skupina lidí, které Ben s Mickeym potkali, v té odposlechnuté konverzaci přes vysílačku tohle pojmenování zazní již tady (orchard je anglický výraz pro sad). Zároveň říká, že pokračování mají vymyšlené tak, aby fungovalo i jako samostatný film, nebylo by nutné znát "první díl" (v tomhle ohledu to přirovnává k Desperadu nebo Mad Max 2, tyhle filmy taky fungují bez problémů samostatně). Ale není vůbec jisté kdy to vznikne, záleží kolik vyberou a pak se uvidí dál.

na příspěvěk reagoval jarkolar

jarkolar

jarkolar (hodnocení, recenze)

Nazdar x), hele v galerii vidím obrázek, kterej ve filmu nebyl, nevíte co to znemená?

Rob Roy

Rob Roy (hodnocení, recenze)

Nejlepší soundtrack roku podle Sight and Sound. Umístil se ještě před takovými filmy jako Inside Llewyn Davis nebo Broken Circle Breakdown

Reklama

Reklama