Reklama

Reklama

Valentin je playboy z Acapulca, který se ochotně a rád se vyspí s každou turistkou, která mu zkříží cestu. Jednoho dne se ale takový bývalý flirt jménem Julie objeví na jeho prahu i s holčičkou jménem Maggie, prohlásí o ní, že je to jeho dcera a pak je oba opustí. Překvapený Valentin se i s Maggie vydává do Los Angeles, kde se snaží Julii nalézt. Jejich cesta se ale nakonec protáhne na šest let, během nichž se z ustrašeného playboye stane vyhledávaný filmový kaskadér a z malé holčičky jeho hodně netradiční osobní trenérka a manažerka. Maggie se totiž neustále stará o to, aby Valentin musel zvládat různé úkoly a stal se tak z něj pořádný chlap. Problémy nastanou, když se na scéně opět nečekaně objeví Julie a Valentin si uvědomí, že by o Maggie mohl přijít a ztratit tak najednou milovanou dceru i nejlepší kamarádku. (Cinemart)

(více)

Videa (8)

Trailer

Recenze (111)

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Hmmmm.já si říkala, že jsem už hoooodně podobou variantu jednou viděla ;) A to ta francouzská, která mě tedy dost dostala do kolen :) Toto je taková mírnější varianta. Ale Derbez je pakůň :D A malá Loreto mi tak ohromně připomínala Kristen Bell :) Je to sranda, trošku zajímavě mixlé s tím, že neuměl anglicky a je z pohledu Acapulca. Nicméně - přišlo mi to poměrně přehnané, zveličované a pak hodně rychlé ukončené... ()

allegria 

všechny recenze uživatele

Tento film na mě hluboce zapůsobil. Je v něm všeho tak akorát. Zpočátku jsem myslela, že to bude tuctová "bláznivá" komedie, jenže jak šel děj, bylo to jedno překvapení za druhým. Humor osobitý, nevtíravý, jakoby "běžící pod čarou", ale vždy přítomný, občas jsem se až zasmála nahlas, přitom to zdaleka není jen veselé. Silný a na city útočící příběh, aniž by zabředával do nevkusu. Moudrost, ponaučení, zábava, dojetí. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

No jo, být promiskuitní se příliš nevyplácí, protože pak se vám může stát něco strašného - budete mít dceru. Proč je tak promiskuitní hlavní postava filmu, je těžko pochopitelné. Ano, je to chlap, ale jeho vzezření je... no, pokud nějaké, tak iritující. Tenhle muž zjišťuje, že má dceru, a milenka, která dítě porodila, mu potomka nechá na starosti. Základní zápletka mexického filmu je celkem jasná. Místy se snímek až moc snaží hrát na city, místy je komedie vtipná, místy vůbec. Je to takový ten moderní guláš komedie/drama/romance, který ale bohužel nepřinese nic navíc. Průměr možná, ale jen když máte náladu. Z filmu ale opět plyne ponaučení, že někteří lidé jsou prostě svině a záleží jim jen na sobě. Za ten zpackaný, příšerně srdcebolný závěr musím jít ale s hodnocením trochu pod průměr. ()

Henry Morgan 

všechny recenze uživatele

Tak prostě na to koukáte, občas se dost a upřímně zasmějete, sem tam si říkáte, jestli by neměl přijít nějaký zvrat a sotva si to pomyslíte, je tam! Ke konci se to vaří zbytečně dlouho, až máte strach, že se vypaří všechna šťáva, ale pak si uvědomíte, že nejde o klasickou americkou slátaninu a odpustíte Mexiku úpadek dynamiky, koření je tam dost. Prostě se na to koukat dá a dějově to nijak neklesá, jen sem tam je znát, že měl autor problém některé pasáže vyhodit, ale zase asi řekl, co říct chtěl a totálně se přitom nezesměšnil a diváka nevyhnal z kina. Nevím, jestli jsem v tom nepozoroval lehký patos, pak však přišel konec, který vzal dech, totálně vyvrátil předsudky a rozložil mou myšlenkovou konstrukci, nutno říci, že dost variabilní a složitou a vzbudil zcela oprávněně šok. A tak otevřeně říkám: tohle jsem nečekal. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Nad týmto filmom som dlho váhal, nezaujal ma ani jeho distribučný popis a hlavne film z Mexika, nejako to nelákalo. Som rád, že sa to takto príjemne otočilo. Možno vzhľadom na koniec filmu nevhodné slovo "príjemne", ale ako inak opísať tieto dve hodiny plné humoru, emócii aj dojemnosti? Áno, má to svoje muchy, ako zbytočné zapojenie lesbického páru, len aby sme ukázali, akí sme moderní, alebo nepochopiteľne pozitívne správanie sa dcéry voči matke, prakticky neznámemu človeku. Našlo by sa toho viac. Ale vyvážil to veľmi vtipný scenár s vynikajúco vybratou detskou herečkou. A kto má dcéru v podobnom veku, tak ako ja, precíti film citlivejšie a dokonalejšie a nemôže hodnotiť toto dielko nižšie. Za mňa teda plná paľba a to aj v porovnaní so Sandlerovkou Veľký tato, ktorá bola po všetkých stránkach trochu slabšia. ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama