Reklama

Reklama

One Direction 3D: This Is Us

  • Velká Británie One Direction: This Is Us (více)
Trailer 3

Hudební 3D film o momentálně nejslavnější chlapecké popové skupině One Direction natočil Morgan Spurlock, tvůrce kultovního dokumentu Super Size Me. Fanoušky a hlavně fanynky této britské kapely čekají strhující záběry z koncertních pódií i ze zákulisí velkolepých show. Chybět nebude ani komorní pohled do soukromí pětice sympatických mladíků. Skupina One Direction v roce 2010 patřila mezi favority britské talentové soutěže X Factor, do které se mladíci přihlásili individuálně a ž v jejím průběhu vytvořili skupinu. Dnes patří pětice Niall, Zayn, Liam, Harry a Louis mezi největší hvězdy mezinárodní hudební scény, prodali na 30 miliónů desek a jejich zatím poslední album „Take Me Home" se umístilo na první příčce hitparád ve 37 zemích. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (8)

Trailer 3

Recenze (93)

BreHas26 

všechny recenze uživatele

Admini ČSFD by měli hodně uživatelů zabanovat. Rád použiji jednu ze svých hlášek: "Hateři zasraní". Lepší než "Michael Jackson's This Is It" to není, ale s klidem mohu říct, že jsem viděl velmi příjemný dokument o velmi fajn skupině. One Direction mám rád, dobře se poslouchají a ty úžasné nadávky na ně jsou k smíchu. ()

Untitled07 

všechny recenze uživatele

Upozorňuji, že nejsem žádná jejich poblázněná fanynka, ale několik jejich písní se mi líbí a taky proto jsem se na tenhle dokumentární film podívala, abych se prostě jen o nich dozvěděla něco víc. Je to zajímavě zpracovaný dokument plný zákulisních záběrů, které ukázaly, že to jsou jen obyčejní, talentovaní kluci, co zkusili štěstí v soutěži a vyšlo jim to. Tak proč jim to nepřát? Navíc to jsou sympaťáci takže nechápu ty nenávistné komentáře. Hold závist je hnusná věc...zatímco oni dělají to, co je baví a vydělávají si tím slušné peníze, ty sedíš doma na prdeli a jelikož nevíš co se svým volným časem, koukáš se na jejich film, i přesto, že je nemáš v lásce. To je docela ironie ne? ()

Reklama

Larrysbride 

všechny recenze uživatele

Tahle britská pětice si život užívá s humorem a energií sobě vlastní - a takový je i tento snímek o klucích, kteří si svých rodin a fanoušků váží více než cokoli jiné a sebe berou jakkoli, jen ne příliš vážně. Filmařsky je dílko zvládnuté na jedničku - kamera i režie jsou výtečné, 3D efekty film poutavě zkrášlují a příběh svůj úkol splňuje. Ať už kapelu máte rádi nebo ne - méně jak tři hvězdičky prostě dát nemůžete! ()

Lilloos 

všechny recenze uživatele

Ano, mám ráda 1D, ale to není důvod, proč hodnotím tak, jak hodnotím. Každý alespoň trochu objektivní divák musí, po ZHLÉDNUTÍ FILMU, uznat, že "dokument" je natočen realisticky a dobře. Názor na členy skupiny ať si každý udělá sám, mně se jeví jako mladí blázniví sympatičtí talentovaní (a hezcí) kluci, kterým se splnil sen. Jejich životy vůbec nejsou tak růžové, jak je vidíme my a oni sami si uvědomují, že vše záleží na fanoušcích, a že za dobu neurčitou, dříve či později, i jejich hvězda popularity pohasne, protože nikdo nezůstane na výsluní navždy. ()

BeranSon 

všechny recenze uživatele

Co o tom říci? Někdo je chorobně nesnáší, někdo je bere jako modlu (to spíše ty directionerky) a někdo jako já vidí partu rádoby kluků, který mají dobrý písničky a někdy si je i zazpívá. Ovšem názor na tuto skupinu by neměl měnit povahu a postoj k dokumentu, který není nijak extra zvláštní. - 3/10 - ()

Galerie (52)

Zajímavosti (7)

  • Současně s premiérou filmu byla na trh uvedena také nová voňavka kapely. (Sel.Miley)

Související novinky

Zemřel dokumentarista Morgan Spurlock

Zemřel dokumentarista Morgan Spurlock

25.05.2024

Svět dokumentárního filmu přišel o jednoho ze svých výrazných představitelů, ve věku třiapadesáti let totiž ve čtvrtek 23. května v New Yorku zemřel americký na Oscara nominovaný dokumentarista… (více)

Reklama

Reklama