Reklama

Reklama

One Direction 3D: This Is Us

  • Velká Británie One Direction: This Is Us (více)
Trailer 3

Hudební 3D film o momentálně nejslavnější chlapecké popové skupině One Direction natočil Morgan Spurlock, tvůrce kultovního dokumentu Super Size Me. Fanoušky a hlavně fanynky této britské kapely čekají strhující záběry z koncertních pódií i ze zákulisí velkolepých show. Chybět nebude ani komorní pohled do soukromí pětice sympatických mladíků. Skupina One Direction v roce 2010 patřila mezi favority britské talentové soutěže X Factor, do které se mladíci přihlásili individuálně a ž v jejím průběhu vytvořili skupinu. Dnes patří pětice Niall, Zayn, Liam, Harry a Louis mezi největší hvězdy mezinárodní hudební scény, prodali na 30 miliónů desek a jejich zatím poslední album „Take Me Home" se umístilo na první příčce hitparád ve 37 zemích. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (8)

Trailer 3

Recenze (93)

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Nechápu, proč se na tohle dívá někdo, kdo nesnáší hudbu a samotnou skupinu 1D? To abyste si mohli připsat na konto další odpad! nebo co? Nevidím jediný důvod, v čem je tento dokument horší než o kterékoliv jiné kapele či muzikantovi. Např. Katy Perry, která ještě nedávno byla v červených číslech. Stejná struktura - vraceli se k dětství zpěváků, k jejich počátku kariéry až k tomu, co zažívají na turné a jak to vidí s budoucností. Naprosto stejný postup, akorát že Katy Perry nemá tolik nesnášenlivců jako tahle boy band. Vzkaz pro hatery: Užijte si to! ;) Mimochodem v komentářích jsem narazila na to, že se tu o kapele nic nedozvíte, např. kdy a kde a jak se dali dohromady... vážně? tak to ses asi kámo díval na jiný dokument. ;) Ať už na ně má kotel lidí jakýkoliv názor, tak se musí uznat, že za tři roky od té doby, co se dali dokupy, tak se z nich stal trhák a doslova ovládli celosvětovou popovou scénu. A to je teda něco... to dokázala málokterá hudební skupina/zpěvák/zpěvačka. Jasně můžete oponovat, že to je díky mladým naivním trapným dvanáctkám (což btw. nejsou jejich jediní fanoušci), že je kotel lepších kapel, ale nevyvádí takové psí kusy... a o to tu jde.. o tu show.. umět to prodat, získat si širokou základnu fanoušků a posluchačů a to se jim povedlo, i přestože se nedostali ani do finále X-factoru. Splnili si sen v podstatě každého obyčejného člověka (včetně mě)... ze dne na den se stali známými a užívají si života co to jde a přitom jsou to furt normální kluci. Takže já říkám, proč ne.. zaslouží si to. Bylo docela šílené vidět ty záběry ze zákulisí a fanynek... tohle asi nikdy nepochopím, jak řvou z plných plic áááá a skáčou a brečí a přitom natáčí, ale budou to mít celé roztřesené, čekají na letišti jenom, aby je viděli... to mi přijde všecko hrozně směšné. Neurolog: "The girls are not crazy, the girls are just excited." - silně pochybuju, ale fajn no:D Z tohoto dokumentu prostě čiší optimismus a úplně vás pozitivně naladí a to i přesto, že nejsem fanynka téhle kapely, ale ráda si poslechnu jejich skladby, když se mi líbí... (počet, kolik jich znám? teď jsem to spočítala.. 7+1 One way or another, ale to není originálně jejich).... Best song ever doslova provázel celé mé loňské léto na každém kroku (aniž bych to kolikrát chtěla, ale prostě to hrálo všude:D) a je to nehorázně pozitivní píseň.... P.S. Harryho focení mi připomíná, když mě chce někdo vyfotit s bráchou... nikdy se nemůžeme tvářit normálně.. protože to je přece nuda. P.S.S. V jejich filmu se objevily i takové hvězdy jako režiséři Martin Scorsese a Richard Curtis nebo fotbalista Cristiano Ronaldo. ()

RedAK odpad!

všechny recenze uživatele

Sem bych měl dát nějakou citaci z filmu, ale bohužel to byla taková sračka, že mi nic neutkvělo. Moje prdel je posvátná. Je to takový krucifix pro neobdařené. Můžete se k ní mlčky přiblížit, úžasle obdivovat její tvary, uznale pokyvovat do rytmu mé chůze. Když se osmělíte, můžete přistoupit blíž. Prosím, tiše. Klidně mi můžete jemnými krouživými pohyby namasírovat anální věnec, přeleštit mi beďary na fasádě, nebo mi tam nechat nějakou rozkošnou samolepku. Pokud jsem vás doposud neposral, nebojte se, zazvoňte. Vpustím vás vřele dovnitř. Jen prosím, na nic nesahat. Vše je jedinečné, spořádané, nevytřené. U vchodu si nezapomeňte vzít turistického průvodce. A hlavně mi nevyplašte hemeroidy, vždyť si tak pěkně hrají. Když si pečlivě prolezete všechny posrané záhyby, uděláte si pár fotek se záněty, obdivně prohlédnete několik desítek let staré kráphovníky a v poklidu zase odejdete, vše bude v naprostém a elegantním pořádku. Ale když mi tam neotřele vtrhne banda egoistických buzerantů, vyrazí mi dveře, začne tam vyřvávat ty svoje píčoviny, stěhovat moje hovna, vytírat vzácné semeno po dědečkovi a ještě mi tvrdit, že přesně takhle to má být, tak to se kurva neznám!!! Co vlastně bylo cílem tohoto dokumentu?! Nasrat mě?! Gratuluji, vy namyšlení kokůtci, povedlo se vám to výborně! Á, počkat... dobrý, už jsem ledově klidný. Tedy bych vám rád vzkázal, popadněte Džastýna za kundu a vyskočte z nejbližšího letadla, děkuji. ()

Reklama

AndieSpark 

všechny recenze uživatele

Já tyhle kluky už od jejich začátků v X Factoru zbožňuju, a dost mě mrzí 'odpady' některých uživatelů bez toho, aniž by se na film podívali. Ale co, závistivci vždycky budou, to člověk nezmění. Myslím si, že film skvěle zachytil, jak se z 5 normálních kluků stalo světové šílenství, ale co hlavně, tak to, že se slávou nezměnili. Že jsou to pořád ti normální kluci, kteří si nic nemusí dokazovat, nebo se povyšovat nad ostatní. Kluci, kteří věnují celý výdělek na singlu dětem v Africe (100 000 000 LIBER), kluci, kteří pořád dávají najevo svým fanynkám jejich lásku a vděčnost za to, co pro ně všechno udělaly. Tohle si nemyslím, že by se dalo říci o mnoha dnešních celebritách. SO STOP THE HATE AND GET A LIFE PLEASE ;) ()

MikyAff 

všechny recenze uživatele

Aneb Když nás bylo ještě pět a Harry neměl dlouhý háro. Úvodem bych chtěla upozornit, že nejsem nijak velká 1D fanynka. Ano, znám některé jejich písničky, ale že bych měla po pokoji vylepené jejich plakáty a říkala si Directioner, to opravdu ne. Popravdě mi překvapilo jak to bylo fajn! Sice mi vadilo, jak u některých vystoupení si to tvůrci přilepšili grafikou a taky bych to o jednu/dvě písničky zkrátila, ale bavila jsem se. Nasmála jsem se víc, než u nějaký komedie. Jsou to obyčejní kluci, kteří se proslavili hrozně rychle a jsou to i neuvěřitelní paka, který dokážou hrozně rozesmát. Vtipný to sledovat v době, kdy už tam jeden z nich není a oni se baví o tom, zda by měli takovou slávu i bez někoho z nich. Sice mi některé fanynky ukamenujou, ale stejně mi tam Zayn neseděl a byl trochu navíc. Pardon. ()

..Lucas.. 

všechny recenze uživatele

Jelikož rád sleduji reality show, tak znám One Direction od jejich úplného začátku. Všichni umějí, ať už lépe či hůře, zpívat, o tom se nedá pochybovat a zdají se jako pohodoví kluci. Dokument zachycoval jejich začátky a poslední koncertní turné a myslím si, že pro fanoušky je jako stvořený, to ale neznamená, že by se neměl líbit lidem, kteří One Direction moc neznají. Najdou se zde i vtipné chvilky, které mě opravdu rozesmály. Myslím, že dokument splnil svá očekávání a mně se líbil. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (7)

  • Název filmu fanoušci hádali na officiálním twitteru kapely. (Sel.Miley)
  • Natáčení probíhalo v Tokyu, New Yorku a O2 Areně v Londýně. (Cheeker)

Reklama

Reklama