Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Už je to 97 let, co na Zem naposledy vkročila lidská noha, a proto bylo 100 mladých vysláno na Zem. Komunikace s Archou nefunguje a místo, kde měli přistát, je 20 mil daleko. Na tuto štreku se vydalo 5 odvážných. Ale během cesty zjistí, že na Zemi nejsou sami. (Varan)

Recenze (9)

Milan25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To mě neoslovilo. Puberťácké kvílení v podání třicátníků mi až tak nevadilo, ale ten scénář je tak strašně dramatický, že tomu prostě nejde věřit. A poté, co je týpek probodnut oštěpem, hodit hlášku "we are not alone" mi vyčarovalo úsměv na jinak znuděné tváři. Možná tomu dám šanci, nebylo potřeba zapojit mozek, a těch 40 minut docela uteklo. ()

Reklama

Sayko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak mi to nedalo a musel jsem na tenhle seriál podívat. A mé očekávání se splnilo, máme zde teenage seriál. Ne, že by to mělo znamenat špatný seriál, ale není to nic pro mě. Hudba i přes to, že je velmi dobrá, tak mi do jednotlivých scén nesedí a spíš se mi zdá, že používají songy namísto soundtracku. Nejsem proti, ale aby to dodalo tu pravou atmosféru, použil bych jen jeden song do jednoho dílu a zbytek classic soundtrack, protože pak pro mne ta hudba ztrácí "epičnost". Když se podíváme na herce, není to žádný převrat a jde dost vidět, že to jsou u některých teprv jedny z prvních hereckých rolí. Taky mě dost zaráží logika některých postav.. přistát na radioaktivní půdě a hned pít a skákat do místní řeky? Vypíchl jsem jen tohle, ale bylo toho mnohem víc. Dám avšak seriálu ještě šanci a použiju pořekadlo Podle pilotu nesuď seriál.. :D ()

KM Phoenix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skupina zkušených seriálových harcovníků je doplněna bandou mladistvých nonameů. Po krátkém slibném rozjezdu začne vzvěrat diletantismus tvůrců a brutální nelogičnost děje, provázená odfláknutými detaily (to opravdu ta liána musela být namaskovaný pletený provaz? Navíc tak viditelný... nemohli to radši vyřešit tak, že by opravdu použili provaz i kdyby se tam měl jen tak válet?). Spoustu věcí nebere seriál v potaz: - jak to že nikdo z těch, co celý život žili na vesmírné stanici nemá problém s divokou přírodou, jsou v pohodě i když jednu z nich pokouše přerostlý úhoř. - jak lidé mohli přežít skoro sto let na vesmírné stanici bez zdrojů (žádný asteroid, který by vykutali či tak něco) a ještě s takovým plýtváním (hlavní trest je vyhození z přetlakové komory - to i ve Vodním světě lidi recyklovali). - jak to že delikventů je přesně sto (proč jich není třeba 101) a jak to že jsou prakticky všichni ve stejném věku? Kromě toho se všichni po příletu chovaj jako největší hovada (We´re back bitches!!!) nebo přemoudřelí skauti (holka co má papírovou mapu a bůhví kde se naučila ji používat) ... Po shlédnutí pilotníhu dílu jsem opravdu zvědavý co se bude dít dál: - jestli mne to bude dále vytáčet a vykašlu se na to. - nebo jestli se to zlepší. Dvě hvězdy za to, že tomu ještě dávám naději. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama