Reklama

Reklama

Horolezci

  • USA Alpine Climbers
Animovaný / Krátkometrážní / Komedie / Rodinný
USA, 1936, 10 min

Obsahy(1)

Mickey, Donald a Pluto pri horolezeckom výstupe spoznajú zvery žijúce na vrchu. Mickey si pohnevá orly, Donald kamzíky a Pluto sa bližšie zoznámi s bernardínom a hlavne s jeho súdkom s rumom. (toi-toi)

Recenze (8)

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Mickeyho pořád rád nemám, ale tady jsem ho snesl, protože nehrál prim. Nejlepší moment z mého pohledu - Donald a jeho (kupodivu vítězný) souboj se starým kamzíkem. ()

Reklama

anais 

všechny recenze uživatele

Miceky, Donald a Pluto si vyjeli do Alp. Šplhají, jódlují a bitkují s horskými zvířátky. Ničím se průměru nevymykající Disneyovka, která potěší závěrečnou scéno opilého Pluta a bernardýna-záchranáře. Zajímavé je sledovat s jakou jednoduchostí Disneyho výtvarníci dokázali vystihnout atmosféru prostředí, které je v mnoha groteskách jiné. Ať už to jsou Alpy, nebo později ve „válečných“ groteskách třeba džungle nebo abstraktní fašistické Německo ve Fuhrer´s face, vždy se jedná a lehce nahozené pozadí s jednoduchou kresbou, které je geniálně doplněno hudbou. Do tohoto PROSTŘEDÍ, které je vždy jiné, je zasazena vždy stejná akce. ()

Stegr 

všechny recenze uživatele

85% - Opilý Pluto, Mickey, válčící s orli a Donald toužící dát za vyučenou horské koze, která ho několikrát parádně doběhla. Velmi povedený díl... ()

LuiCJ 

všechny recenze uživatele

Mickey Mouse sa tentokrát vybral s Donaldom a Plutom do Álp na turistiku. Tvorcovia veľmi milo a pekne vyobrazili horskú prírodu, flóru a faunu. Animácia je tiež na úrovni a príbeh bol zábavný. Mickey je opäť ako vzor, podľa ktorého by sa mali všetci riadiť. O gagy sa starajú Donald a Pluto, ktorí majú menšie problémy s typickou horskou faunov. Pluto a ten bernardín nemali chybu. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama