Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Alex (David Carranza) je gangstrom pracujúcim pre drogový kartel, z ktorého hľadá cestu von. Jedného dňa, sledujúc televíziu vo svojom rozľahlom, avšak biednom apartmáne, zistí, že z nej naňho uprene hľadí tvár mladej ženy. Táto žena sa volá Samantha (Tiffany Mualem); je zdravotnou záchranárkou, ktorá chce spasiť svet, utekajúc pred svojou temnou minulosťou. Obaja sa zrazu stanú hrdinami televíznej šou, o ktorej nemali najmenšie tušenie. Alebo sú takí osamelí a úbohí, že si to všetko iba vysnívali? Čo sa to v skutočnosti s nimi deje? Bud' sú blázni, alebo udalosti presahujú medze ich chápania. Avšak aká je skutočná realita a kto vlastne riadi túto šou? (sochoking)

(více)

Diskuze

Badmaniak

Badmaniak (hodnocení, recenze)

Zajímavý. Něco na styl Hranice života, která se setkala s Ruby Sparks a Správci osudu, aby mohla vykvést do něčeho zakrytého hodně ale hodně barely tiskařské černě, kdy máte pocit, že to skončí nějakou chujovinou ala Znamení ve zdi.
Naštěstí to skonří happy endem Paralelních světů, aniž by někdo musel vylézt z televize jako v Kruhu. Naštěstí z toho nevzešla nová Melancholia.

 

Kdyby nebylo pomalého začátku, mohla to být špica - hlavně kvůli kameře. Ale i tak dám pět hvězd, díky tomu, že těchto filmů je pomálu a často dopadnou strašně. Ale originální námět to tedy nemělo. :)

Sev3rity

Sev3rity (hodnocení, recenze)

Může mi to někdo vysvětlit prosím? :D kouknul sem se na to 2x a stejně sem to nepobral... :D

Helo

Helo (hodnocení, recenze)

A teď by to chtělo nějaký vysvětlení pro nás pomalejší, protože mi tam pár věcí uniklo :D

Uživatel Sticks smazal svůj příspěvek.

Reklama

Reklama