Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Meenakshi je romantická dívka s hlavou plnou snů o kariéře slavné filmové hvězdy. Ve skutečnosti však žije v domě v sousedství veřejné skládky, obklopená svojí potrhlou rodinou a pracuje jako úřednice na místní umělecké škole. Tady se seznamuje s tamilským malířem Suryou a i když jí její vdavkami posedlá matka po dlouhém vybírání konečně nachází perspektivního ženicha, Meenakshi stojí jen o Suryu, který ji okouzlil nejen svým charizmatem, ale především tajemnou vůní (jejíž původ je, jak se ukáže, nakonec docela prozaický) . Začíná hon na vysněného miláčka, který je ke své obdivovatelce zpočátku celkem lhostejný. Do děje se zapojí Meenakshin bratr Nana - vášnivý chovatel psů, i její extrovertní kolegyně Maina a děj směřuje přes řadu bláznivých situací k nevyhnutelnému finále. (Crocuta)

(více)

Recenze (5)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Ja z tej Rani Mukherji proste nemôžem - neuveriteľne charizmatická žena, pri ktorej takmer nedýcham :) Uznávam, že moje hodnotenie bude asi poriadne skreslené touto mojou platonickou láskou, ale nemôžem si pomôcť. Film sám o sebe bol v podstate dosť priemerný, ale tá tajomnosť ohľadom Suryu dokázala zápletku udržať až do úplného konca. Čo sa týka postavy Meenakshi, tak jej prístup k ušľachtilému Madhavovi, bol veru dosť neférový a pokrytecký. Ale ako sa vraví: Milujeme tých, ktorí nás odmietajú a odmietame tých, ktorí nás milujú. A presne o tom bol tento film! Ale inak celkom vydarené (najmä vďaka Rani) - okrem toho potešili aj pekné pesničky, pestré kostýmy a koniec koncov aj uletená Meenakshina kolegyňa Maina (Anita Date). ()

Crocuta 

všechny recenze uživatele

Ani se nechce věřit, že při natáčení tohohle snímku bylo Rani Mukherjee už 34 - nejenže vypadá mnohem mladší, ale roli naivní Meenakshi ztvárnila prostě dokonale a je v ní tak roztomilá, že by sama v pohodě utáhla celý film. Spolu s ní tu ovšem vystupuje celá řada značně komických postav (celá její bizarní rodina, nebo Mynah -"Gaga Bai", která je sama o sobě k popukání) a klasická romantická honba za vysněným miláčkem Suryou, který jí voní mnohem líp, než rodiči dohazovaný ženich je tu podána jako povedená taškařice, provázená nejedním chytlavým songem a sexy tanečkem na který je radost pohledět :-). ()

Reklama

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Při váhání mezi třemi a čtyřmi hvězdami jsem se rozhodla pro vyšší hodnocení kvůli žánru: indickou erotickou komedii jsem zatím neviděla. A tahle místy fakt bavila, i když erotika je samozřejmě vcelku cudná. Rani tentokrát komickou roli přehrávající filmové fanynky, která sní o kariéře hvězdy, zvládala a do zadání filmu pasovala. Její parodické představy o filmových rolích měly energii. Její protihráč byl fešný. Ale stejně, když na ten film vzpomínám druhý den po zhlédnutí, mnohem víc mi v paměti utkvěla dvojice, která měla jen miniaturní společný prostor – bratr s vypoulenýma očima a vášní pro psy a zubatá střelená holka. Tihle dva si pro mě ukradli celý snímek, i když měli jen pár scén. Mimochodem, při pohledu na to, jak má dívka s výrazným předkusem vyzdobený celý byt polonahými fotkami herců, se nikdo nemůže divit, že její rodiče by jakémukoliv chlápkovi nacpali co největší věno, jen aby rozdychtěné děvče už konečně zakotvilo v nějakém náručí. ()

Gore 

všechny recenze uživatele

Miluju Bollywood, miluju Rani Mukerji, ale tento "skvost" mě štval od první vteřiny. Příšerně přehrávající Rani, kdy tento její projev ještě zachraňoval její krásný kukuč, ale docela mimo byli její tanečky s odhaleným břichem, které za ty roky poněkud nakynulo. Ale nejhorší ze všeho byl scénář a celková režie, kdy ztřeštěnost příběhu byla zde přímo iritující, postavičky jak z jiného vesmíru a objekt její touhy byla tak nesympatická postava, navíc s nejhoršími možnými vlastnostmi, že by si o něj nikdo normální neopřel ani kolo. Film, na který chci, co nejdřív zapomenout, abych si nesprotivil Rani. ()

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Úžasný film, jeden z tých, pri ktorom sa začnete podvedome usmievať na začiatku a skončíte až keď zistíte že končia záverečné titulky. Je to film s nádhernou atmosférou, striedavo atmosféra medzi Menakshi a Suryom hustne a tak to odľahčia nejakou bláznivinou, keď som zbadala ako ťahajú babičku na vozíčku za rikšou mala som na mále aby mi od smiechu nezabehlo :-) Rani bola proste úžasná, nádherná úžasne tancovala a tá mimika tváre a očí, paráda. Piesne boli krásne hlavne s Prithvirajom to doslova iskrilo, kde sa ten chlap doteraz schovával :-).. Moc toho vo filme nenahovoril, ale zato bolo na čo pozerať, niet sa Meenakshi čo diviť že ho vymenila za svojho skorosnúbenca. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama