Reklama

Reklama

Zrůda

(festivalový název)
  • Dánsko Beast
Krátkometrážní / Drama / Thriller
Dánsko, 2009, 15 min

Obsahy(1)

Otec bije matku a zároveň bezmezně zbožňuje své štěně. Desetiletý Benjamin ztratí trpělivost a už nechce dále předstírat, že se nic neděje. Pokusí se otce donutit k tomu, aby se omluvil, ten však nemá slitování. (Skandinávský dům)

Recenze (3)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Jeden s tých filmov, kde navodenie atmosféry skrze kamerový filter funguje dokonale ale ktorého príbeh som prekukol po prvých minutách. Tým pádom vo filme pre mňa absentovalo akékoľvek napätie a akákoľvek gradácia. Ak Pedersen dostane v blízkej budúcnosti ponuku robiť celovečerný film, budem veľmi zvedavý ako sa s tým popasuje. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Dánové tentokrát mile překvapili, líbila se mi ona místy „surovost“ příběhu, především pak chování toho malého spratka. Každopádně po delší době příjemná změna a ani herci si nevedli zrovna špatně. Co se týká atmosféry, tak tady nemám skoro co vytknout, její vzestupnou tendenci jsem přijal s povděkem. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Zpočátku to vypadá na hodně intenzívní zážitek, protože jakmile se tam objeví ten pejsek, celkem nebezpečně vypadajíc kluk a nijak méně nebezpečný otec, musí se něco podělat. A také se to podělá, a dost drsně, ale najednou jako kdyby snímek něco ze své síly ztratil. Ten konec už je takový celkem očekávaný a skoro se chce říct, že obyčejný. ()

Reklama

Reklama