Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Půvabná studentka výtvarné školy Angelika (Audrey Tautou) miluje k zbláznění sympatického kardiologa Loika. Jeho šťastné manželství a očekávání prvního dítěte nebere jako vážnou překážku. On ji přece miluje stejně jako ona jeho. Romantické představy o jejich lásce se však mění v nejhorší noční můru, která přerůstá v psychickou úchylku. Stačí náhodné setkání a nevinně darovaná růže a z Angeliky se stává posedlá žena, která manipuluje svými blízkými a lékaře a jeho rodinu začíná terorizovat. Filmem Má mě rád, nemá mě rád debutovala scenáristka a režisérka Laetitia Colombaniová. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (167)

verbal 

všechny recenze uživatele

Miluje li vás k zbláznění roztomilá dvacítka, nemusí to být nutně zrovna povznášející pocit. Tahle je totiž tak trochu na palici a dá vám tu lásku pěkně sežrat, ať už chcete nebo ne. Vcelku příjemný, originální žabožroutský počin, který ukazuje, že se s madmouseille Tautou dají s úspěchem provozovat i jiné polohy než ta na otravně na zádech funící slepici z Montmartru. ()

AIMÉE 

všechny recenze uživatele

Příběh o impozantní Angélique, který mě svým rozeběhem zmystifikoval sladkobolným průběhem, jenže jakmile se to doklopýtá tam kam má, byla jsem svědkem, že ten sentimentální závoj byl v mžiku stržen a karta se obrací v jakýsi psychoanalitický rozbor (ne)křehké Angélique, jež je "umělkyní" ve všech směrech. To, co v závěru vytvoří za umělecké dílo je lahodnou parafrází léčby, ze které zamýšlený profit sklidil divák. ()

Reklama

Gadamf 

všechny recenze uživatele

Zo začiatku ma, toto bezpochyby umelecké dielo, príliš neuchvátilo dejom, ale skôr len zaujímavými obrazmi. V polovici, keď však nastal on zásadný obrat v príbehu, som všetko začal lepšie chápať a úplne ma ten film dostal. Okrem perfektnej kamery musím oceniť aj herecké výkony, Audrey Tautou opäť nesklamala a ani Samuel Le Bihan nebol na tom zle. ()

Lima 

všechny recenze uživatele

Nejhorší nejsou trpaslíci, jak se domnívá český klasik Jára Cimrman, ale slepě zamilovaná a zhrzená erotomanka. Audrey Tautou v pro ní nezvyklé roli vás o tom přesvědčí. Jestli znáte OSUDOVOU PŘITAŽLIVOST s Douglasem, tak víte, na čem jste. To téma je podobné. Úvodní titulky jsou plné srdíček a následujících asi 30 minut to vypadá, že půjde o zamilovanou selanku, potom se to ale zajímavě zvrtne a samotný závěr je více než uspokojivý. ()

Yomega 

všechny recenze uživatele

Kdyby film skončil o 20 minut dříve scénou v sanitce, kde Angélique chytla Loica za ruku, bylo by to skoro na pět. Takhle mě konec přišel lehce překombinovaný. I když závěrečná scéna s překvapením za skříní je skvělá, přece jenom mě posledních 20 minutek trošku kazí zážitek z jinak výborného filmu. Ovšem to je v podstatě jediná výtka kterou mám. Bavil jsem se znamenitě a Audreyta je prostě úžasná. Když se usměje, vypadá jako nejhodnější člověk na světě, ale pohled když viděla jak Loic říká své ženě „miluji tě“ naznačuje, že v jejích temných očích se skrývá něco jiného než dobrosrdečnost.Na ní stojí tento film85% ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama