Reklama

Reklama

Informace

(studentský film)
všechny plakáty
Krátkometrážní / Animovaný
Česko, 2013, 1 min

Obsahy(1)

Myslíme si, že informace jsou užitečné hračky. Ale nezahráváme si s nimi až příliš? (oficiální text distributora)

Recenze (5)

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Když pominu fakt, že v ofic. textu distributora se autor ptá " Myslíme si, že informace jsou užitečné hračky. Ale nezahráváme si s nimi až příliš? " a drze ve filmu neodpoví, tak zůstane... Hlas, který vypráví cosi o informacích a při tom není ani dětsky patlavý, ani lyrickoepicky megalomanský a přehnaný (což bych oboje považoval za plus) a je někde mezi. Animace samotná je fajn, ale v téhle minutové blbůstce (což opět nemyslím nijak špatně, spíš naopak) hraje druhé housle. Na konci filmu bych si dokázal představit nápis ve stylu "Během natáčení tohoto filmu nebylo ublíženo žádné informaci." ()

Marek1991 odpad!

všechny recenze uživatele

Básnička a jednoduchá animácia, trocha zovšeobecňovania, no myslím, že to, že to je študentský film to nezachráni, možnosti sú dnes široké, z môjho pohľadu zbytočnosť. ()

danek22 

všechny recenze uživatele

Já osobně se dívám na filmy, protože mě zajímá jejich autor, který do filmu dává svoje touhy, myšlenky a propůjčí mu svoji duši. A pro mě Tom zajímaví je a dá se říct, že v určitých bodech jeho osobnost chápu. A informace je od první vteřiny jasná Kotlantovina a vůbec nevadí, že film má vteřin jen šedesát. Já si v tom svoje od Tomáše Kotlanta našel. ()

Reklama

Reklama