Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (168)

plakát

Cimrmani zblízka (2024) (TV film) 

Skvělá práce Ondřeje Veselky! Jeho tvůrčí potenciál se v tomto skvostném díle projevil naplno.

plakát

Krakonošovo tajemství (2022) (TV film) 

Otázka: Bude to bavit někoho komu je méně než 25 let? Nemám rád, když se pohádka točí pro dospělé.

plakát

Matrix Resurrections (2021) 

Pochopili jste to? Ptám se debílků, kteří můžou za to, že má tento film k dnešnímu dni 54%

plakát

Tuca & Bertie (2019) (seriál) 

Miluji, když se tvůrce nebojí. Tady se nikdo nebojí a díky tomuto je tento seriál skvělý mix nápadů, ale s příběhem, který prožívá každý z nás, jen je to trochu feministické.

plakát

Magická lucerna (2018) 

Film, který nesedne každému. Ale když tomu dáte šanci, tak Vás pohltí. Nikdy nezapomenu kombinaci 2,4,2,5 a následné vniknutí do cizýho mobilu, kdy postavu představíme podle jejího fotografického a video obsahu v telefonu. Hlavně ten video obsah zde měl neuvěřitelnou sílu.

plakát

Oni a Silvio (2018) 

Co záběr, to obraz plný života, vše do detailů vymyšlené. Bohužel věc, kterou sráží tento film dolů je to, že bych rád viděl dvojdílný film pro televize, jelikož to je záměr tohoto projektu. Protože opravdu film působí jak přelomený na dvě půlky, které sice drží, ale vidět že z nutnosti.

plakát

Dabing Street (2018) (seriál) 

Skvělá ukázka toho, jak seriálu může dojít plyn...

plakát

Přání k mání (2017) 

Škoda expozice, která nedokázala pro diváka vytvořit k postavám vztah, což je i druhé veliké mínus filmu, že těch postav je moc. Vše zachraňuje pěkná myšlenka, kterou v sobě film má a před Vánoci je to film, na který se dá do kina zajít a svůj účel splní.

plakát

Malý princ (2015) 

Nejlidštější film, který jsem, kdy viděl. A vzhledem k tomu, že je animovaný, tak je to ode mě veliká pochvala.

plakát

Český lev 2014 (2015) (pořad) odpad!

Proč lekaři předávají ceny? Proč se tak dlouze nezajímavě mluví? Proč to není i svátek pro filmového diváka? A nejhorší bylo, že Výborná byla ve křeči, po úvodu, kdy už každý přepnul, jelikož divák čekal strašně dlouho, než se vůbec něco stalo, chtěla Výborná trapně navodit atmosféru z amerických Oskarů, jenomže jenom kecala, žádná show. Já nevím, proč se to nepojme jako slavnost filmu, kdy ceny předávají osobnosti od filmů, cenu za střih střihač, co něco dokázal a tím by se dostavilo střetnutí generací, a tím i zajímavých setkání, ale oni to musí nesmyslně předávat doktoři.