Reklama

Reklama

Všechny tajné věci

  • USA Every Secret Thing (více)
Trailer

Detektiv se snaží rozluštit záhadu zmizelých dětí a hlavních podezřelých: dvou mladých žen, které byly před lety odsouzeny za smrt kojence. (Filmbox)

Videa (2)

Trailer

Recenze (19)

verbal 

všechny recenze uživatele

Představte si prototyp té nejodpornější prasnice, jakou dokáže splácat snad jen opravdu patologická kombinace narušené lidské genetiky, přepálených hranolků a přeslazených produktů firmy Kokakola. Prasnice, ze které by se poblil a s hysterickým jekotem před ní zdrhnul i nejotrlejší mrchožrout a těm nejúchylnějším zoofilům by z ní panicky zalézaly koule do břicha. Máte? Tak, a teď si představte, že takové stokilové bizáro a výkvět žumpové estetiky musíte devadesát minut sledovat v otravně užvaněné, ultimativně nudné a naprosto neoriginální rádoby detektivce se zcela tupokundoidním vyústěním, co vypadá hůř než amatérské, na mobil s VGA kamerou natočené tulení porno. Uděláte rozhodně lépe, pokud si místo toho pustíte raději kovadlinu na nohu nebo tak … ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Ten námet nie je márny,ani kniha byť nemusí, ale niekde sa stala chyba... Herecké obsadenie je OK, asi to bude v scenári a najmä réžii, pretože váha toho o čom ten film hovorí nie je priamo úmerná diváckemu záujmu (aspoň v mojom prípade). Celé je to také nemastné neslané, bez šťavy, drivu, atmosféry, NIEČOHO... škoda, pretože námet bol silný! ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Ten příběh není špatný, ale v podstatě od začátku tak nějak tušíte, že to, co se stalo, nebylo tak, jak je to prezentováno. A co si budeme povídat, ono zase nezbývá tolik možností, jak by to mohlo být provedeno. Co celkem oceňuji, to je finále, které je pořádně sžíravé a které ukazuje, že hrdinou může být každý. ()

kecal 

všechny recenze uživatele

Dlouhé nic a přitom je příběh celkem zajímavý, jen se prostě režisérce nepovedlo ve mě vzbudit prakticky žádnou emoci. Žádná z postav mě nezajímala, snad až na již několikrát zmiňovanou Danielle Macdonald. Herecké výkony to stejné, ta jediná trochu zajímavá postava, byla spíš dobře napsaná, než zahraná. ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Velmi kvalitně zpracovaná kriminálka, díky níž naprosto chovám obdiv k spisovatelce Lauře Lippman za vymyšlení tak skvělého příběhu a scenáristce a režisérce Amy Berg za to, jak skvěle tohle mistrovské dílo přenesly na obrazovku. Způsob jakým tu totiž příběh byl vyprávěn byl vynikající. To jak byly prostříhané flashbacky i vyprávění postav, mělo neuvěřitelný styl a celková temná atmosféra se také vydařila, i když to na mě nejspíš tak působilo jen díky tomu, že šlo o vraždy dětí. A ještě by to chtělo potlesk pro Danielle Macdonald (na čsfd ani není), protože žádnou postavu jsem tak dlouho ve filmu nenáviděl tak moc jako její. Když jsem její postavu Alice viděl na obrazovce, chtělo se mi jí většinou 100x profackovat, ale naštěstí jsem se udržel, jinak bych si zase rozbil obrazovku. Každopádně beru jako umění, dotáhnout ztvárnění filmového zloducha k tomu, že vás diváci naprosto nenávidí. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama