Reklama

Reklama

VOD (1)

Policista Jack Stone byl zatčen za vraždu svého kolegy a přichází do kriminálu, kam poslal mnoho zločinců. Celé vězení ovládá ruský mafián Balam, který má prsty ve vraždě Jackovy manželky a dcery. Jackovou jedinou touhou je dostat se k Balamovi a pomstít se... (TV Prima)

Recenze (52)

hrona 

všechny recenze uživatele

Filmy z kriminálu můžu. Tahle sonda do kraje devadesátých let by vůbec nebyla špatná, nebýt celkového zpracování bojů. A vzhledem k tomu, že se ve filmu z 80% fightuje neustále, snímku to pak strašně ublížilo. Čekání kaskadérů na ránu, nesmyslné padání a skákání do prázdna a to vše bez krve. Reese jako hlavní hrdina je na aranžovanou politiku boje strašně tuhý a Dolph sice po dlouhé době i trošku hraje, ale pro změnu zvedá pouze ruce, nebo koště. ()

ilemas 

všechny recenze uživatele

Solidní béčko,které na první shlédnutí docela funguje, napodruhé bych hodnotil méně neboť je v tom spousta nesmyslů. Vydržel jsem do konce jen kvůli skvělým bitkám, ale vcelku je to blbina. Stárnoucí Lundgrén dělá jen uklízeče, takže v hlavní roli celkem nevýrazný Reese. A nemám rád, když má film několik rúzných názvů, pro mě je to prostě originál Riot. ()

Reklama

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Nechám se slyšet, že prostředek filmu jsem o pár minut přetočil, tolik mne to zas nechytlo. Prvních 30 minut a 20ti minutovej závěr jsou však dostatečně zábavné a napumpované akcí. Pointa ohledně toho o co go ve filmu sahá někam vejš, do politiky, ke korupci a tak podobně. Ale je to béčko s minimalizovaným rozpočtem, takže divák nemůže očekávat přepychovej scénář. A viděl jsem spoustu béček z vězení, tohle mne zas tolik po příběhu neoslnilo, navíc postavy jsou ploché. Ale teď klady. Vizuální stránka až na pár horších střihů, zpomalovaček vypadá naprosto parádně, oslnivě. Akce je spousta a je dostatečně přehledná. Skvělá hudba, která soubojům dodává adrenalin a sem tam humor. Je tu pak jedna přestřelka - zásahy jsou nádherné, občas nějakej výbornej headshot, krev stříká, jen ty výstřely z pistolí a samopalů vyzní amatérsky. Pár umělejch explozí no a to hlavní. FIGHTY! Takhle, občas jsou pomalejší a dost úderů vyzní do prázdna, ale je zde dostatek fatalit a kulervoucích momentů. Bitky se odehrávaj v malém prostředí, naštěstí choreografie je pestrá a obsahuje jak odzbrojování, tak složitější chvaty a parádní kopy. Matthew Reese pak skvěle využívá prostředí. Ano, vzpomínám si na tu bitku s třema policajtama v prádelně, kdy využíval pračku a skvělé kryty proti obuškám - a co ty bestiální sekvence bez střihů, kdy pochodoval chodbama a efektivně likvidoval každýho, koho potkal? Pak tu je několik fakt hustých fatalit, jak jsem říkal. Palicí o schody, mrskání do zdí a o strop... ale nejvíc mne dostala ta zlomenina ruky, to bylo fakt hustý. Reese má charisma, utáhl to, Lundgren mohl mít víc prostoru, naštěstí má fajn hlášky a v akci se předvede, navíc s granátometem vypadá hustě. Ještě mne zaujal spoluvězeň Reeseho Silva, zbytek i na věčně uřvanýho záporáka za nic nestojí. A finální fight nudnej, škoda. Jinak celkem spokojenost, nasmál jsem se, akce je dostatek a hudba je supr. V závěru to i pěkně graduje. Fajn béčko :-) ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

PRIMA HD - Tak tohle mě hodně mile překvapilo. Už podle upoutávek jsem tomu dával velkou naději a v tom, že to má ambice solidního akčňáku, jsem se nespletl. Doplh spíše ve vedlejší roli, avšak hrál obstojně. Nejvíce mě však potěšil Matthew Reese. Má zajímavé charisma a herecký projev. Také je na tom fyzicky velmi dobře a toto skvěle zúročil. Kupodivu to nemělo debilní děj a dialogy. Jelo si to celou dobu to svoje (tj. akce, bitky, bitky a zase akce) a fungovalo to až do konce. Nestydím se za silné 4 hvězdy. PS: Dabing Primy - no problem for me. Zejména pan Jan Kolařík mi na Matthewa Reese seděl skvěle. Co jsem se koukal, tak v původním dabingu (od JOJ-ky) ho mluví Zdeněk Podhůrský, což dle mého není ideální spojení. 77% ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Zase taková hrůza jak tu někteří píší, to nebyla. Prostě průměrná akční podívaná z vězeňského prostředí. Dolph Lundgren tu navíc hrál až druhé housle a vedlejší role „uklízeče – tajného“ mu seděla. To jeho blonďatá parťačka Danielle C. Ryan se mi docela líbila. Hlavní hrdina Matthew Reese si nevedl vůbec špatně, některé bojové choreografie nebyly vůbec špatné (jasně našlo se tu i pár vyloženě směšných), nechyběly logické chyby i vyloženě trapné situace, ale těch mají průměrná béčka hafol – i ty legendární… ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

  • Jack Stone (Matthew Reese) má při závěrečném boji proti hlavnímu padouchovi velkou krvavou ránu nejdřív na pravém boku, poté na levém boku a nakonec opět na pravém boku. (Kodousek)

Reklama

Reklama