Reklama

Reklama

Podivný příběh pana Josefa 2

(amatérský film)
  • USA A strange story - second - Josef´s Blood
Krátkometrážní / Horor / Komedie
Česko, 2012, 11 min

Recenze (8)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Oproti jedničce viditelné zlepšení a tentokrát jsem se u toho i bavil. Bylo jasně vidět, že natáčení všechny baví a podle toho to i vypadalo. To myslím v dobrém. Po té hrůze co jsem za poslední dny viděl (co se krátkometrážní tvorby týče), tohle patří rozhodně k tomu nejlepšímu. Budu držet palce, aby měl Algore i nadále tolik elánu natáčet podobné videa a snad se někdy vrhne i na nějaký ten celovečerák. ()

pytlik... 

všechny recenze uživatele

Já nevím, že se všichni tak děsí toho upířího kousnutí... já bych to klidně bral. Upír je celkem zajištěná existence, někdo k vysátí se vždycky najde, žije navěky a navíc leckteré upířice vůbec nejsou vůbec k zahození, jak vidno z tohoto filmu. Jinak škoda, že Štoudek už v ničem nehrál, má evidentně talent a charisma. ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Josef přijde k lékaři na odběr krve. Ze zákroku je docela vyklepaný, ale to ještě není nic proti tomu, jak ho vyděsí to, co lékař s odebranou krví udělá. Konečně nějaký český kraťas, kterej je docela ucházejícím způsobem zvládnutý po technické stránce, kamera dobrá, střih dobrý, zvuk v pohodě (proti tomu bych neměl skoro žádný výhrady), ale příběh trochu dost nuda. Josef je herecky dobrej, doktor strašnej no a sestřička? Palec nahoru. Od té bych se i nechal pokousat :-). Ta dlouhá závěrečná titulková sekvence je záživnější než celej film. To je asi možná největší problém. Ale jinak, koukl jsem na to rád. A nějak zvlášť mě to nezprudilo. A to kraťasy moc nemusím. Rozhovor se sestřičkou ve druhém čísle časopisu Howard, s režisérem v sedmém čísle. 2,5* ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Film sám o sobě je poměrně krátký, ale za ním následují záběry z natáčení. Ty jsou vtipnější než celý film. Ten má dobrou kameru, zajímavé stylizování barev, ale to nic nemění na tom, že ten příběh sám o sobě je strašné nic. Nic se zde neděje, herecké výkony jsou místy velmi špatné a kazí i zajímavou scénu u doktora. Dějově to však zůstává strašně slabé a nedotažené. Přece jen od kraťasu čekám pointu. Ta se tady úplně nedostavuje. ()

Zajímavosti (1)

  • Premiéra filmu se konala 30. června 2012 v Třinci v rámci tzv. Noci hororu, která byla součástí festivalu Noc plná hvězd. (panjosef)

Reklama

Reklama