Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Akční pecka odkrývá žhavé téma současnosti - praktiky a drsný výcvik uvnitř teroristické organizace. Stopy teroristů, kteří vyvraždili rodinu velmi vlivně postaveného diplomata, vedou do jejich výcvikového tábora. Úkryt je bezpečný jen zdánlivě, protože seržant Burns a jeho muži jdou do nebezpečné akce s odhodláním raději zemřít, než snášet potupu zajetí. (ČSFD)

(více)

Recenze (16)

Brejlil 

všechny recenze uživatele

V 80. letech, to to žilo. Multikulturní slabost ještě neovládala Hollywood a tak bylo možné natočit i nějaký proizraelský film. Upadající hvězdy si trochu přišly na své a i některé lokace se daly v Izraeli docela najít. Předností snad je také určitá syrovost, s jakou se zobrazuje realita. Nikdo se s ničím příliš nemaže a krev cáká na všechny strany. Pokud tedy cáká. Film má totiž všechny nectnosti podobných dílek dua Golan-Globus, je snad ale ještě horší. Scénář je značně WTF, dialogy už ani nešustí papírem a akce je tak zvlášně sestříhaná, že se v ní nedá vyznat. Hlavní hrdina se staví do pózy geroje bez bázně a hany, naneštěstí také bez mozku. Pronásledování náklaďáku hovořilo za vše. Nebýt několika explozí, závěrečného skoku s džípem a hlavně scény s vrtačkou, nebylo by ani na co dívat. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Koncem osmdesátých let vzniklo mnoho snímků o boji s různými arabskými teroristy přímo v arabských zemích a tento je jeden z nich, který patří mezi ty lepší. Tvůrci se tu nesnažili jen o očekávané akční scény, ale i pevnou dějovou vazbu, což se jim povedlo. A některé scény jsou skutečně k zamyšlení. Jelikož se nejedná o velkofilm s ohromným rozpočtem, výsledek podle toho taky vypadá. Pár děravých míst se i tu najde, někde výprava neoslní, a však stále se dá film užít a filmovým neporazitelným 'Amíkům' držet palce. ()

Reklama

piglit 

všechny recenze uživatele

Příjemné osvěžení proti pravdoláskařskému multikulturalismu, kterým jsme krmení od rána do večera. Fanatický vraždící Arab je vraždícím fanatikem a nikdo ho neomlouvá, že měl těžké dětství. Kdy mu například "zlý izraelský voják" jako malému robátku dal cucavý bombón, čímž ho duševně vyšinul a my ho teď musíme podporovat, když už ne zbraněmi, tak alespoň finančně v jeho nelítostné pomstě na všem západním. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Naprosto typický propagandistický osmdesátkový Us akčňák se vším klišé co k tomu patří. Tupý Arabský teroristi co netrefí vrata od stodoly a sami padají do rány. Hrdinní a nezdolní Amíci. Hvězdnatá vlajka v každým druhým záběru. Jestli tohle viděl prezident Regan, tak se mu to muselo líbit, Je pravda, že akce je nanejvýš průměrná i když scéna výslechu a mučení zajatých Amerických vojáků je pěkně syrově a realisticky natočená a ano je to hrozně naivní, ale já mám prostě pro tenhle typ filmů slabost. Alláhu Akbar! 70% ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Obal dvd je vydareny, je sa aj na co pozerat. Samotny film sa unasa v priemernom akcnom zanre, ktorych je na svete dostatocne mnozstvo. Takze film nikoho neurazi, kto ma rad tento zaner. Teroristi versus amici, takych filmov kedysi letelo nespocetnekrat v mnohych filmov za mojeho mladi. A tento film tiez neni vynimkou a neporazitelnost americkych vojakov je aj tu spodobnena vo vnutri tohoto akcnaku. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama