Reklama

Reklama

Madonna: The MDNA Tour

(koncert)
  • USA Madonna: The MDNA Tour
Trailer 3
Hudební / Dokumentární
USA, 2013, 120 min

VOD (1)

Madonnina The MDNA Tour je světově nejúspěšnější koncertní šňúrou roku 2012. Diváci ve vyprodaných arénách 29 zemí si mohli užívat úžasnou dvouhodinovou jízdu radosti. Madonna popisovala tuto show jako zčásti filmově-muzikálové divadlo, částečně podívanou a občas intimní umělecké vystoupení. "Material Girl" strávila šest měsíců tím, že osobně stříhala záběry z 80 vystoupení snímaných třiceti kamerami. Výsledkem je prvotřídní, vizuálně fantastická show se skvělými výstupy 25 tanečníků, stovkami kostýmů a spoustou hitů. Je to fascinující a inspirující nahlédnutí do srdce a duše mnohonásobné vítězky ceny Grammy - umělkyně, jež pokračuje ve snaze inspirovat a provokovat své fanoušky, zatímco je ve velkolepém stylu baví. (HBO Europe)

(více)

Videa (4)

Trailer 3

Recenze (28)

TroiMae 

všechny recenze uživatele

Dokonalý produkt. Madonna ani nemá žádné vrásky. Chvílemi ani žádný obličej. Klasické prvoplánové prvky – kostel, kříže, zbraně, Fuck Yeah… Zatímco předchozí koncert mě nudil, tenhle záznam se mi ani nelíbí. Možná že jsem jen poselství "Bang bang, shot you dead (in the head)" nepochopil. Klidně se podívám na Hellraiser nebo Scanners, ale rozstřílené mozky na koncertě nějak nedávám… ()

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Řetězy, biče, kabala, andělé všehomíra, nebe, peklo, ráj, kříže, rohy, šněrovačky, krev, pot a slzy ... rekvizity, folklór, náboženství, světonázory často si protiřečící a všechno v jednom běsném kotli udolávajícího guláše, před který posadit epileptika, tak je vymalováno. Ale vsaďte boty, že Madonna bude ještě za deset let představovat nej sexy ženu v rozpuku a každým číslem vnucovat, že ona se za svou sexualitu přece nestydí a má názor. Jinak respekt. ()

Reklama

PitBitch 

všechny recenze uživatele

The MDNA Tour je podle mě Madonnino nejlepší turné vůbec. Jsem ráda, že jsem se ho mohla účastnit 4x a to vždy v Golden Trianglu, tudíž jsem měla úžasný výhled na hlavní pódium. Těžko soudit koncert podle DVD, jelikož naživo je to opravdu něco jiného (hlavně u MDNA Tour, kde záznam není moc povedený). Oproti Sticky & Sweet musím pochválit audio záznam, který je sice upravený, ale nezní jako šmoulinka (stále však zastávám názor, že by se audio nemělo upravovat vůbec :D) Trošku mi vadí, že v části Masculine/Feminine bylo použito hodně záběrů už ze záznamu z Olympie, a že celý záznam obsahuje spoustu chyb co se týče Madonninýho vzhledu (střídání kalhot, jednou má rukavice, v další vteřině je zase nemá, jiná barva vlasů atd.) Taky mi vadí, že záznam obsahuje velmi málo "close ups" a že je celkově vše velmi přesvětlené, s tím už se ale nedá nic dělat. Samozřejmě se musím pochlubit, že na vteřinu je záběr i na můj obličej, čímž mi Madonna udělala ohromnou radost a neskutečně se těším, až budu mít Blu-ray doma a pustím si ho v pořádné kvalitě. :) (5 hvězdiček dávám za turné, ne za záznam.) ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Nemyslím si, že Madonna má zlato v hrdle, to spíš v jiný části svýho těla, když jí tak občas sleduju, ale jedno tý holce musím nechat, umí se hejbat, má fyzičku o který se mně bude v jejím věku asi jen zdát a má dokonale promakanou vizuální stránky svých show. Myslím si, že fans Madonny musej na jejích koncertech slušně vlhnout. Mně osobně se nejvíc líbila prostřední část, kterou jsem si nazval latinskou a taky fajn proslov "serte na to co si myslej druhý, jestli jste teplý, muslimové nebo heteráci, buďte spokojený sami se sebou, to je hlavní a na ostatní se vyserte" Pravdu díš Madonno, snad ti tohle mluvilo ze srdce a ne z marketingový kalkulačky, protože jinak koncerty, to ty umíš dělat na jedničku. ()

mira.l 

všechny recenze uživatele

Je to jako vždy: po všech stránkách vizuelně perfektní show, jakou Madonna umí. Ale první půlhodina tohohle koncertu se mi nelíbila, bylo tam pár momentů, kdy jsem vážně uvažoval, že to vypnu, pak se to naštěstí tak nějak srovnalo do podoby, která je mi přijatelná, čili nakonec poctivé 3* kousek od čtyř, ale ten začátek mi přišel takový divný, něco mezi hororem a sci-fi nebo nevim, jak bych to jinak nazval:). Na druhou stranu nelze než obdivovat její kondici v 54 letech. EDIT 21.5.2015 Druhý pokus, už z orig. DVD dopadl o dost líp. Přidávám na poctivé čtyři, protože jsou koncerty, které se mi líbí víc, ale tady mi na druhý pokus už tolik nevadil ani ten začátek, naopak zbytek záznamu jsem si vychutnal ještě víc než na první shlédnutí. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (9)

  • Turné sa odohrávalo v Amerike, Európe a na Strednom východe. Zahŕňalo 88 koncertov, počas ktorých zarobil 305,200,000 amerických dolárov, čím sa vtedy stalo desiatym najziskovejším v histórii. Všetky predstavenia boli vypredané, pričom napríklad po 15,000 lístkoch na koncert v Ottawe sa zaprášilo za 21 minút. (peterpatrik)
  • Na střihu se podílela i sama Madonna, která touto prací strávila půl roku. (Patw)
  • Výběr taneční­ků vzala Madonna tentokrát pěkně zeširoka. Ve středu 17. srpna 2012 oznámila ve spolupráci se světoznámou značkou vodky Smirnoff neví­danou soutěž Most Original Nightlife In The Universe v rámci projektu Smirnoff Nightlife Exchange. Taneční­ci z 50 vybraných zemí­ světa se měli přihlásit, nahrát svá videa a ukázat tak svůj specifický styl noční­ho života a tanec v klubech. Ve čtvrtek 8. září­ se pak v Broadway Dance Center na West 45th Street 322 konal první­ konkurz na taneční­ky z New Yorku a Connecticutu. Druhý casting proběhl v Londýně 23. září­. Čtyřčlenná rozhodčí­ komise vybrala 10 finalistů, kteří­ se pak během finále Smirnoff - Madonna Nightlife Exchange též v New Yorku 12. listopadu 2011 utkali před samotnou Madonnou. Vybí­rat toho nejlepší­ho z nejlepší­ch pomáhali choreografové a Madonnini spolupracovní­ci Rich a Tony Talauega. Ví­těz zí­skal možnost cestovat s královnou koncertů na její­m další­m světovém turné. Ří­ká si Lil Buck a svůj talent předvedl již 5. února na Super Bowlu. (Dlee)

Reklama

Reklama