Reklama

Reklama

Minnesota Clay

  • Francie Le Justicier du Minnesota (více)
Trailer

Obsahy(1)

Kdysi skvělý pistolník Minnesota Clay už je jen pomalu slepnoucím stárnoucím mužem, který sice střílet nezapomněl, ale posledních patnáct let strávil na nucených pracích, kam byl odsouzen za zločin, který nespáchal. Když se mu podaří utéct, je rozhodnut najít muže jménem Fox, který může dosvědčit jeho nevinu. Místo toho se ale zaplete do války dvou band zločinců, z nichž jednu vede právě Fox, který není zrovna ochotný Clayovi pomoci. (špaček421)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (7)

špaček421 

všechny recenze uživatele

Předzvěst pozdějších Corbucciho filmů. Stárnoucí a slepnoucí hrdina bojuje proti dvěma bandám. Na rané špagety překvapivě temné, s výraznějšími herci a lepší hudbou by to určitě byl známější kousek. Stejně jako u Velkého ticha existují dva konce, hádejte, který je lepší :) ()

Reklama

Mariin 

všechny recenze uživatele

Průměr spaghetti westernu poloviny 60. let, kdy ještě dosti splývá s produkcí španělskou a západoněmeckou, záhy však Corbucci vykročil cestou drsnějšího manýrismu... ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Sergio Corbucci ako reziser sa len hladal a hoci uz zacina mat svoj styl, ani zdaleka to nestaci na jeho najslavnejsie filmy ako Vamos a Matar, Compneros alebo Pari e Dispari. Namet o nespravodlivom obvineni a nespravodlivom odsudeni vask ma hodne do seba : 77 % ()

MR007 odpad!

všechny recenze uživatele

Druhý Corbucciho western, je vidět že ještě nevěděl jak na to, Je obtížné pochopit že rok po tomto filmu natočil Djanga. U Minnesoty je všechno nevýrazné, hudba, herci, příběh, produkce levná, ale Corbuccimu to všechno stačilo na posbírání zkušeností, aby začal točit perly. ()

Reklama

Reklama