Reklama

Reklama

Projekt minulost

  • USA Project Almanac (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Když brilantní student (Jonny Weston - Rezistence) se svými kamarády objeví plán stroje, který je může poslat zpátky časem, možnosti se zdají být neomezené. Přepisují historii, aby vyhráli v loterii, váleli u zkoušek a pořádali mejdany jako nikdy předtím. Změnou minulosti však ohrozí budoucnost našeho světa. Mohou napravit škody, které napáchali, než bude příliš pozdě? (Magic Box)

(více)

Videa (12)

Trailer 2

Recenze (255)

FritoleXx 

všechny recenze uživatele

Tvůrci vzali cestování v čase a místo vážného sci-fi snímku z toho udělali teen dramedy. Náctiletí studenti samozřejmě takovou možnost využijí k zábavě a to oceňuji nejvíce. Občas sice trapně americké nápady, ale budiž. První hodinka je tak velmi zábavná, ale všechno se zvrtne v posledních 40 minutách, kdy jde samozřejmě všechno do kopru. Tohle mě dost mrzí a celou dobu jsem doufal, že k tomu nedojde, ale tak dobrá no... i přes tohle je to stále zábavný film a co je hlavní, skvělé osvěžení pro found footage žánr, přesně tohle totiž potřebuje. Dost bylo hororů! ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Mě to ohromně bavilo a hlavně mě to zaujalo dávno již při sledování traileru, tudíž jsem se na to moc těšila :) Je to svižné, jasné, přehledné, skvělá představa toho, co byste opravdu udělali, když byste měli tu možnost změnit opravdu svoji minulost....Samozřejmě se nepozapomnělo na důsledky změny a toho, jak Vás to celkově ovlivní :) Jsem nadšená :) Je to pro mě opravdu unikátní film a přesto, že je to celé točené na ruční kameru - ani to my nevadilo, přestože s tím mám problémy...Celá skupinka "kamarádů" mi sedla, atmosféra - skvěle záhadná a hlavně to bylo svižné a jasné :) Pro mě to do sci-fi sedlo, ale thrillerem bych to neoznačila. Chci to vidět znovu a vím, že znovu budu přemýšlet nad tím, co bych udělala já... :) ()

Reklama

BMW12 

všechny recenze uživatele

Bombový film! Já nekoukám na trailery ani kolikrát nečtu obsahy, takže jsem nevěděl co od tohoto filmu čekat. A byl jsem velice mile překvapen, film mě naprosto pohltil. Za prvé tento snímek je natočen na ruční kameru a mě se tenhle styl natáčení líbí. Za druhé to mělo super příběh o cestování časem, hlavně se mi líbilo, že to bylo o partě mladých lidí a že to byla zábava, takže jsem se u toho i dost nasmál. Ke konci to už pak sranda není, ale alespoň vidíme, že to cestování časem není tak jednoduché. ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Project Almanac není nejinteligentnějším filmem, ale je to dobrá podívaná, která dobře pobaví. Zápletka není, tak originální jak se na první pohled zdá a zobrazování přes kameru se už okoukalo a z mého pohledu je to nezáživné a ubíjejí. Na druhou stranu, když s tím režisér umí pracovat, tak to není úplně, tak špatná volba. Dean Israelite není neschopný režisér a daří se mu prodat příběh a postavy, a to co jsem viděl mě skoro celou dobu bavilo. Problémem celého filmu je to, že začne být dost nelogický, a na to jak jsou hlavní hrdinové chytrý, tak vůbec nemyslí na časové paradoxy. Druhým problém pro mě bylo naprosto nefungují finále, ze kterého se dalo vytěžit mnohem více. Dokud se staví, blbne nebo něco vymýšlí, tak je to v pohodě a je to zábavný, jakmile se hlavní hrdina začne chovat jako hlupák, tak se film začíná pomalu bortit. Na režijní debut je to hodně moc slušná práce a krom několika zádrhelů s tím filmem nemám vůbec žádný problém. ()

Prometheus69 

všechny recenze uživatele

Naprosto dokonalí, nejen vymazlený vizuál. Příběh vymakaný do těch nejmenších detajlů... tedy až na ten konec. Ona to nemohla točit na tu kameru, kterou teprve najdou na půdě. ;) V podstatě by tam ta kamera ani neměla být... ale nebudu spoilerovat. Na to už si prostě musíte přijít sami! Dal jsem 5, jenže jsem si pak uvědomil jaká je ten konec vlastně blbost. O_o Ale pořád 4 hvězdy... jsou dobrý. Proč film vidět? Bez prachů to nepůjde, no tak usmívejte se! Vždyť je to 1milion dolarů! XD Nikdy neskákejte sami: ()

Galerie (97)

Zajímavosti (7)

  • Pôvodný dátum americkej premiéry bol stanovený na júl 2014, ale kvôli silnej konkurencii ju presunuli na 30. január 2015. (Hudakfilms)
  • Herci mali na to, aby sa naučili svoje repliky, len 5 dní. (beso74)
  • Film sa natáčal v amerických mestách Atlanta a Chicago. (Hudakfilms)

Související novinky

Bay a jiná galaxie

Bay a jiná galaxie

31.08.2014

Zatímco Michael Bay (Transformers: Zánik) stále neodhalil, co hodlá do budoucna režírovat, jeho producentská kariéra nabírá další a další projekty. Po letošních Želvách Ninja a thrilleru Očista:… (více)

Reklama

Reklama