Reklama

Reklama

Obsahy(1)

První láska je nezapomenutelná. Připomíná jízdu na horské dráze, kdy člověka ovládají síly, proti nimž je bezmocný. Davidovi a Jade se právě tohle přihodilo. Podle slavného stejnojmenného románu Scotta Spencera vznikla plnokrevná romance, která vám připomene nebo ukáže, jak mocné a magické je období první zamilovanosti. David (Alex Pettyfer) a Jade (Gabriella Wilde) jsou spolužáci, čerství absolventi střední školy, ale to je to jediné, co je spojuje. Jade vyrůstala v přepychu, opečovávaná starostlivými rodiči, kteří jí nalinkovali kariéru lékařky. David má za sebou jeden drobný střet se zákonem, pracuje s tátou v jeho autodílně a na budoucnost radši nemyslí. Když mezi nimi při náhodném setkání přeskočí mohutná jiskra, nedívají se napravo ani nalevo a s nasazenými růžovými brýlemi kráčí vstříc šťastné společné budoucnosti. Neuvědomují si přitom, že existují lidé, kteří jim jejich vztah nepřejí a udělají všechno proto, aby ho zničili. Říká se, že láska hory přenáší, ale jsou věci, se kterými si poradit nedokáže. (Cinemart)

(více)

Videa (18)

Trailer 2

Recenze (162)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $20miliónovTržby USA $23,438,250Tržby Celosvetovo $34,718,173Tržby za predaj Blu-ray v USA $1,267,722Tržby za predaj DVD v USA $3,951,131║ romantický schématický cejdak o nezlomnom zlom tatkovi, ktorý nedá dcéru chudobe ani za nič, nuž nič nové pod slnkom ale aspoň to úplne neotrávi /50%/ ()

Krissty 

všechny recenze uživatele

Moc jsem od filmu kvůli nízkému hodnocení nečekala, ale přiznávám jsem, že mi tekly slzy permanentně během celého filmu. Všechno jsem to prožívala a jsem teď kvůli tomu strašně nešťastná, že jsem i já neměla takovou dokonalou první lásku... Ale teď vážně. Uznávám, že je film plný všemožných klišé, ale je mi to jedno. Jde mi hlavně o to, že jsem se bavila a ani na chvíli jsem od obrazovky nemohla odtrhnout oči. Příběh je nádherný a líbí se mi, že není pořád je přeslazeně romantický, ale i smutný a často vážný. Romantický dramata prostě můžu, těm se žádná romantická komedie nevyrovná. Jen ta tlama jeho ex mi neskutečně lezla na nervy, ale to byl zřejmě účel. A konečně jsem přišla na chuť Pettyferovi (zamilovala se ehmmm..) :D ()

Reklama

blondboss 

všechny recenze uživatele

Modernejšie poňatie "klasiky" od Zefirelliho, ktoré síce oplýva gýčom a klišé, ale celé to na diváka pôsobí milo a miestami aj zaujímavo. Originál mal ale lepšiu atmosféru a nedržal sa tak kŕčovito sterilného scenára. Dosť mi vadili občasné totálne nelogickosti, ako napr. keď hlavná 17-ročná hrdinka príde na párty a povie, že toto som prešvihla....ako by mala 60 a život jej práve končil....a pod. Hlavný párik sympatický. Nenadchne, ale aj poteší. Priemer v rámci romantiky. 55 % ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Občas potřebuji nějakou pohádku pro velký holky a tak jsem si vybrala vysloveně cíleně tuhle romantiku, které tam byl celý kopec se vším, co k tomu patří. Jasně, že to byla šablonka, ale moc hezky se mně dívalo na ten zamilovaný pár. Lidi, vždyť ty první lásky jsou nejkrásnější a kdo to zažil, tak se nemůže vyhnout trochu té nostalgii, to snad ani nejde:-) Alespoň já jsem nechtěla. K tomu bezvadná muzika, co víc jsem si mohla přát:-) ()

LondonGirl 

všechny recenze uživatele

Akože fajn, predvídateľné, ale sympatickí herci a zaujímavý dej. Štyri hviezdičky to malo preto, lebo zvyčajne pri podobných filmoch neváham a prinajlepšom dostanú tých hviezdičiek o jednu menej. Vyzdvihujem hlavné postavy, hoci Alex Pettyfer stále nepatrí medzi mojich obľúbencov, hrať vie, to musím uznať a Gabriella Wilde ma zaujala už v Troch mušketieroch. Pre odporcov romantiky to rozhodne nebude, ale niekomu, komu romantika lahodí, sa to zaručene zapáči. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení začalo v květnu 2013 v Georgii a skončilo v červenci téhož roku. (Cheeker)

Reklama

Reklama