Reklama

Reklama

Série(4) / Epizody(32)

Obsahy(1)

Nathan Fielder se prostřednictvím svého vysokoškolského titulu a životních zkušeností snaží napomoct skutečným malým podnikům zvýšit tržby a poskytnout rady k efektivnímu a prosperujícímu fungování. Vzhledem k jeho atypickému přístupu však často dovede jeho upřímná a poctivá snaha zúčastněné podnikatele do situací, o kterých se jim ani nesnilo. (Bane_Boss)

(více)

Recenze (12)

Bane_Boss 

všechny recenze uživatele

Mé jméno je Nathan Fielder a vystudoval jsem TOP kanadskou univerzitu ekonomie s opravdu dobrými známkami. Pomocí nabytých vědomostí se snažím pomoci malým podnikům prosadit se a přežít v současném velmi kompetitivním obchodním prostředí. Nathan Fielder je černokněžník samoty a emocionální trpaslík. Říká se, že ďábel je umělec. Pokud je tomu tak, Nathan je jeho nejlepší výtvor.Je to nejvtipnější člověk na světě(krom Rowana Atkinsona aka Mr. Beana, okay, ale to už je legenda, to se nepočítá). Jak tato fake/real tv show, tak veškeré jeho "reportáže" a skeče z dob minulých jsou čisté komediální zlato. Neznáš Nathana, si hovno! ()

Mimomisu 

všechny recenze uživatele

teprve se do toho postupne na preskacku dostavam, protoze takhle suchej humor se musi davkovat po malejch castech, ale kdo od tohodle nezkusi apson par dilu, tak je u me padavka :) Za samotnej napad a konstatni hladinu kvality jsou to slusny 4 hvezdy, ale za absolutni podchyceni reality show feelu, vcetne hudby, komparsu, kterej funguje vzdycky skvele a za nathanovu resting bitch face v situacich, kde by se normalni clovek odboural smichem na dobrou pulhodinu, davam jeste jednu hvezdu navrch ()

Reklama

Quipido 

všechny recenze uživatele

Už dlouho jsem se nerozhodoval mezi dvěma hodnoceními, která nejsou vedle sebe: v tomto případě mezi dvěma a čtyřmi hvězdami. Jedná se o podivnou show, kde Nathan udělá blbce často sám ze sebe, z obchodníků, kterým údajně pomáhá, z jejich klientů a i z nás, diváků - a v tom je pointa, dokud my budeme vytvářet poptávku, tzn. na show se dívat, on se nezastaví, jde o bussiness! Směs trapnosti, podtržené opravdovým umem, a absurdnosti toho, co všechno lidi udělají za peníze nebo jen pro to, že jsou před kamerou. Morálka nikde, lži a výmysly táhnou vše kupředu a když všechno selže, ať už dle plánu nebo díky tomu, jak se situace vyvine, strhne to Nathan na svoji personu sociálně tupého suchara. Jeden z mála projektů, u kterých souhlasně kývnu hlavou ať mu dáte nejniží, nejvyšší nebo jakékoliv jiné hodnocení. ()

mr.twizta 

všechny recenze uživatele

Nathan proste nevypadne z role, at uz svym obetem serviruje sebevetsi ptakovinu. Ma koule, a proto je Amerikou milovan za to, jakou rit si z ni dela. Kazdy dalsi dil mi prijde konceptualne vice a vice vymakany, jen se bojim toho, aby se Nathan za chvili prilis neproflakl na to, aby mu to Amici bastili. Snad ne, kanadsky marketingovy guru je presne to, co dokaze vytunit program kazdeho cynika. ()

murkl 

všechny recenze uživatele

Geniální Nathan FIelder přebírá štafetu, kterou po sobě nechal legendární Borat. Zatímco Borat učinkující moc nešetří, Nathan Fielder si dělá srandu spíše ze sebe a funguje to náramně. Vysoké hodnocení na csfd svědčí o tom, že to hodnotí jenom Fielderovi fanoušci. Většinové publikum by tak vstřícné určitě nebylo. Opakovaně se snažím bratrovi podstrčit kousky s popisem jak je to vtipný a ještě se nestalo aby se tomu zasmál. Není to opravdu pro každého. Mým oblíbeným kaskadérským kouskem je díl, kde se Nathan snaží vymanit z policejních pout. Aby byla výzva zajímavější, naprogramoval si robota, který mu přitom sundává kalhoty. To vše sleduje policista, soudce a banda malých dětí. Neúspěch by znamenal obnažení pindíka před děckama a doživotní zápis v seznamu pedofilů. Líbí se mi jak všem zúčastněným vrtá hlavou proč by to někdo rozumný dělal? Následoval dokonce rozhovor s chlápkem, který skončil ve vězení za zneužívání dětí. Geniální. A bráchovi se to furt zdá retardovaný. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama