Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (3)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Pre Indiu trochu netypická neo noir atmosféra s tabuizovaným námetom mužskej prostitúcie. Zápletka bola celkom schopná, ale aj tak to celé pôsobilo strašne mdlo a miestami priam nudne. Na Indiu to bola naozaj kratučká stopáž, ale prišlo mi to zdĺhavejšie ako niektoré tie ich 3-hodinové drámy. Neviem, proste tomu niečo chýbalo - možno primiešať do toho kus epickosti, ktorá by trochu rozmetala tie dlhočižné lyrické obrazy milostných scén a následného Mukešovho utápania sa v žiali. Zápletka mala potenciál isto väčší, ale to záverečné vyvrcholenie stálo zato. ()

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Vcelku zaujímavé sledovať cestu dôverčivého chlapca do priepasti, ako ľahko sa niečo také stane, ako nečakane a potichu sa priplazí dno.... ()

Reklama

Ramanam 

všechny recenze uživatele

Smutný, tragický a hořký příběh jednoho mladého studenta, kterému zemřeli rodiče a zůstal sám se dvěma sestrami. Sice se ho ujali příbuzní, ale ti by se dali označit za krkavčí. Sestry poslali do domova pro dívky, který žádnou kvalitou neoplývá a mladíka u sebe doma prostě jen trpěli. Ten se mezi tím seznámil s hrobníkem, se kterým velmi rád hrál šachy, a též se starší známou své tety, která ho zasvětila do tajů tělesné lásky. Jak se postupem časem ukázalo, tak i se svojí velmi početnou dámskou klientelou, pro kterou mladíka zneužívala jako prostituta. Dobrý člověk, na kterého jeho okolí zcela kašlalo byl rázem hozen do mlýnku lidských hyen a zrůd. Snažil se vydělat co nejvíce peněz, aby mohl své sestry přivést zpět domů, protože mimo něj na nich nikomu nezáleželo. Poté se začalo vše hrozně komplikovat a kazit, až za pomyslnou hranici, od které se již neodvratně schyluje k tragédii. Nejhorší na tom bylo, že hlavní hrdina byl opravdu velmi hodný kluk. Submisivní, citlivý, důvěřivý a manipulovatelný s dobrým srdcem, což není pro tento zlý svět dobrá kombinace. Shadab Kamal svou roli zahrál opravdu znamenitě. Jsem překvapen, neboť jsem v tomto námětu nečekal nic zázračného. Chvilkově odvážné, vnitřně silné, ale na druhou stranu i obyčejné s místy pociťovatelnou ztrátou zájmu. Musel jsem nakonec přidat na čtyři hvězdy, díky výbornému S. K. a jeho postavě, se kterou jsem opravdu cítil. Neotřelé a nové téma pro indickou produkci, které v sobě mělo něco zvláštního, mrazivého a znepokojujícího. ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama