Reklama

Reklama

Labyrint

  • Belgie Labyrinthus
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Frikke je čtrnáctiletý chlapec a objeví zlou počítačovou hru, která používá jako hráče skutečné, živé děti. Frikke musí za každou cenu najít zlotřilého autora této počítačové hry a už mu nezbývá mnoho času. (Film+)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (7)

Sagra 

všechny recenze uživatele

Námět na film se mi líbí. Je to něco podobného jako Jumanji 2, jen více dětské. Určitě bych ocenila něco takového i jako horor. ()

argenson 

všechny recenze uživatele

Musím předeslat, že moje zkušenost s počítačovejma hrama je zúžena na Prince of Persia cca 20 let zpět :-) Přesto mě tohle bavilo, trochu mi to připomnělo Jumanji. Má to nápad, švih a napětí. A v krátký době můj druhej film z Beneluxu, kde se mi hlavní hrdina z nezajímavýho týpka proměnil ve fanděníhodného sympaťáka. ()

Reklama

Adramelech 

všechny recenze uživatele

A co ta kočka? To její duše (astrální tělo, perisprit, eidos, esence, bytnost – nebo jak bych to nazval) uvízla na věky ve virtuálu a její hmotné tělo dožilo v kómatu na nějaké veterinární LDN? Tomu neříkám dobrý konec. ()

dogma97 

všechny recenze uživatele

Spíš než rodinný film je to pohádka vyloženě pro děti, jen poměrně originálně zasazená do prostředí počítačové hry. ()

ferika 

všechny recenze uživatele

Virtualne sekvencie boli na dnesnu dobu pomerne ploche - az na skoro uplny zaver minimum "eksn". Ale vzdy sympatickejsie, lebo keby to bili robili amici, tak by z toho boli virtualne demolicne a vypalnicke orgie. Takze radsej takto. ... Dej v realnych podmienkach mal viac napätia, nez ten virtualny. Velke plus boli sympaticki herci, predovsetkym tinejdzeri. A pes bol na zozranie. _____ A pro pos, dojmy su aktualne, dnes to islo na FilmMania v madarcine. A asi este pojde. Takze, kto ma satelit, ci ine nemenovane kablove media, moze pozriet v programe. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama