Reklama

Reklama

Oggy a škodíci

  • Francie Oggy et les cafards (více)
Trailer
Animovaný / Mysteriózní / Fantasy / Sci-Fi / Historický / Dobrodružný / Akční / Komedie / Rodinný
Francie, 2013, 80 min

Obsahy(1)

Už od stvorenia sveta sú dobrácky modrý kocúr Oggy a škodoradostné šváby Joey, Marky a Dee-Dee večnými nepriateľmi a zvádzajú neľútostné súboje. V ich prvom celovečernom filme kocúr Oggy zažije bláznivé dobrodružstvá postupne v štyroch historických epochách - praveku, stredoveku, viktoriánskom Anglicku a v blízkej budúcnosti, v čase hviezdnych vojen. Nájde priateľov Jacka a Boba, ba dokonca aj spriaznenú dušu v podobe Olivie, ale zlomyseľné šváby Joey, Marky a Dee-Dee mu nedovolia, aby sa šťastne zamiloval, či dokonca založil rodinu. Ničia mu život na každom kroku! (TV JOJ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (62)

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Je to vlastně taková velmi ztřeštěná parafráze celovečerní trojgrotesky Bustera Keatona Láska kvete v každém věku. Oggy, Jack, švábi a další staří známí stráví první povídku v době kamenné, druhou ve středověku a třetí v holmesovské Anglii, přičemž první dva pobyty jsou lepší než třetí, který bych ovšem úplně nezatracoval, protože má také skvělé momenty. Jako trochu zbytečný přídavek mi naopak připadal epilog ve stylu Star Wars, který moderní animace připravila o velkou část atmosféry. ()

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

Tak rozhodne to nie je perfektné ako seriál, myslím, že tých vtipných momentov je o dosť menej, pretože tu bolo treba aj dáky ten akože dej no nemôžem si pomôcť Oggyho zbožňujem a nedám na neho dopustiť. Takže 4* aj z toho dôvodu, že Oggy je moja srdcovka, z ďalšieho, že časť vo viktoriánskom Anglicku pre mňa samozrejme najlepšia a i z toho, že je to akoby také príjemné doplnenie ďalších troch epizód k seriálu. Niektoré scénky fakt stáli za to, no nenasmiala som sa na tom schuti ako pri seriáli. Čo je škoda. Ale Oggy je proste Oggy a nevedela by som k tomuto byť krutá nech by to už bolo o hocaké. ()

Reklama

Flego 

všechny recenze uživatele

Animované grotesky majú svojich verných divákov a vždy aj budú mať. Francúzi dobili svet s Oggym a tromi škodoradostnými švábmi a ich seriálové príbehy sú perfektné. Film obsahuje štyri poviedky, z nich tá prvá je nejlepšia a neuveriteľne zábavná. Škoda, že sa nepokračovalo v nastúpenej ceste aj potom, bola by to parádna pecka. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

No, na Toma a Jerryho to samozřejmě nemá ani omylem, to je úplně jiná liga. Ale jako jednorázové pobavení plné ztřeštěné řežby je to optimální. Děj byl sice takový vykonstruovaný a nezajímavý, ale eskapády ústřední čtveřice byly naštěstí natolik zábavné, že se na to dalo v pohodě koukat bez sebemenší nudy. 80% ()

kinghome 

všechny recenze uživatele

Velký zklamání, Oggyho a šváby (škodíky) miluju, seriál jsem fakt zbožňoval od malička, ale film se moc nepovedl. Ty jednotlivý příběhy jsou dost nudný a hlavně to celé postrádá vtip, u některých scének jsem koukal i na mobil, jestli už nebude konec, protože to vážně strašně nudilo, jako seriál to je pecka, jako film to je takovej průměr, když budu hodnej, 3* dávám jen z nostalgie, ale seriálu to nesahá ani po kotníky. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (1)

  • Švábi Joey, Marky a Dee Dee jsou pojmenováni podle členů americké punk-rockové skupiny Ramones. (ČSFD)

Reklama

Reklama