Reklama

Reklama

Debilní kecy

(seriál)
Komedie / Krátkometrážní
Česko, 2012, 14x3 min

Obsahy(1)

Český YouTube pořad autorů Čeněka Stýbla a Erika Meldika, kteří si říkají Viral Brothers, si v jednotlivých zhruba tříminutových dílech berou na mušku debilní kecy určité skupiny lidí, jako jsou například kluci, holky, důchodci, matky nebo studenti. (PotterMan999)

Recenze (68)

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Debilní Kecy (psáno důsledně poangličtěným pravopisem "Všechno Velkým") jsou vcelku zábavná záležitost a člověk se s tím může ztotožnit. To ale jen tehdy, pokud zapomene na to, že je to všechno jeden velký kalkul (statisícové odměny za virální videa s reklamou). Navíc Čenda s Erikem jsou přesně tím typem cool frajerů, co ve mně vyvolávají komplexy. (891.) ()

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

Preboha tu už je fakt všetko. Za chvíľu budeme hodnotiť i trailery. A TV seriál? To ako fakt chodí v telke? Ale okej dávam jednu * zo začiatku to bola sranda, ale teraz je to už moc ohrané. A úprimne aj tak to hodnotím len preto, že mi chýba jedno hodnotenie k tomu aby som bola spokojná a mala 1188 hodnotení a 1088 komentárov. 88 chápeme nééé (nemá to nič spoločné s písmenom H len chcem mať na konci vždy rovnaké číslo)?! ()

Reklama

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

No... Když tu jsou tu věci od screen junkies, proč ne něco z domácího rybníčku.. Jen škoda, že tenhle konkrétní rybníček je už dávno vyloven, vypuštěn a nikdo se neobtěžoval nasadit nové ryby. Chtělo by to konečně zařadit novou kategorii, tv seriál zní v takovýchto případech nechutně honosně. Druhá hvězdička je ocenění toho, že Debilní kecy uspěly tam, kde měli - v poměru cena / výkon extrémně efektivní reklama. ()

Jungolink 

všechny recenze uživatele

Pokaždé, když jen vidím náhled na video v sekci „Popular on YouTube – Czech Republic“, chce se mi brečet... a ptám se: proč? Neříkám, že každý YouTuber musí tvořit něco převratnýho a světobornýho (spousta z nich nedělá nic jiného než vlogy – proti gustu...), ale div ne ještě veřejné chlubení se tím, že jde v nemalé míře (světlou výjimku tvoří např. díl „Debilní kecy Pražáků“) de facto o překlad obsahu videí jiných tvůrců, je zvrácené. ()

slatkac 

všechny recenze uživatele

1. To se takhle jednou sešel Franta u Lojzy, a brouzdali společně na internetu, až narazili na videa, které jim přišla vtipná. 2. A řekli si: "Ty voe, to je supr, natočíme to úplně stejně, akorát v český verzi!!" 3. A jak pravili, tak vykonali. 4. Jejich videa jim sežrala tuny lidí a dočkali se milionových shlednutí na outube. 5. A poté Franta a Lojza odpočívali. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (5)

  • ViralBrothers, autoři Debilních keců, měli na svém YouTube kanále v srpnu roku 2013 přibližně 400 000 odběratelů, tedy nejvíce v České republice. (PotterMan999)
  • Dílu "Debilní kecy psů" se dostalo pozornosti i v americké televizi. (PotterMan999)
  • Autoři inkasovali od objednatelů za virální videa částky v řádech statisíců korun, poté přešli k vlastnímu merchandisingu. (L_O_U_S)

Reklama

Reklama