Reklama

Reklama

Osmnáctiletá Helen (Carla Juri) ráda experimentuje. Zvláště v sexu. Také v oblasti hygieny má několik vlastních svérázných teorií. Své okolí šokuje upřímností a komentáři, jež by pravá dáma nikdy nevypustila z úst. Helen už je prostě taková. S kamarádkou a "pokrevní sestrou" Corinnou spiklenecky porušuje jedno společenské tabu za druhým - až do doby, než Helen skončí v nemocnici po prekérní nehodě při holení intimních partií. Ale i na nemocničním lůžku pokračuje ve své poněkud drsnější cestě za vyrovnáním s bolavými místy svého dospívání a tajně doufá, že se jí podaří usmířit své rozvedené rodiče. Spojence nalezne v ošetřovateli (Christoph Letkowski), kterého svou přímočarostí úplně odzbrojí. Nejtajnější aspekty ženského světa se všemi bizarnostmi a skrývanými touhami ukazuje film Vlhká místa s nevídanou otevřeností a humorem. (Aerofilms)

(více)

Videa (13)

Trailer 3

Recenze (153)

Dan9K 

všechny recenze uživatele

Docela slabota. Ztopořený péro jde a pořádný záběr na sračky rozmatlaný ženský konečník ne? Vždyť o tom to celé bylo! Charakter té holky mi přišel takový dost nepochopitelný a neuvěřitelný. Celý je to dost nuda a o hovnu. Čekal jsem, že si to aspoň rozdá s tím svým tátou, když už nic. Celý život jsem si myslel, že holčičky přece neprděj, takže ty dvě hvězdičky jdou na účet díky edukativní hodnotě tohoto filmu. ()

Mikeel 

všechny recenze uživatele

Knížka byla sice krajně nechutná, ale zato o třídu výš než film - byla totiž zábavná a čtivá. Film je oproti tomu docela rozvleklý a ty epizodky ze života Helen nejsou tak efektní a propojené s hlavním příběhem jako v knížce. Ale přesto všechno to bylo celkem hezky natočené, ale obsah... těžká nuda. ()

Reklama

hansel97 

všechny recenze uživatele

Nechutné to bylo rozhodně, místy až tak moc, že musí být opravdu umění natočit takhle nechutný film. Upřimně si však nemyslím, že by to byl kdo ví jaký průser, vše je na hranici průměrnosti a Feuchtgebiete jsou poměrně zajímavá. Ano,s naží se pouze těžit ze své explicitnosti, kontroverze a vulgárnosti. Tohle je asi hodně o vkusu a o tom, komu co vadí. Mě bylo špatně z první scény na záchodech, zbytek nebyl tak těžký, ale zaujalo mě to. Bohužel mám problém s provedením, tři hvězdy si ale odvážná Helen rozhodně zaslouží. ()

Rýža 

všechny recenze uživatele

Tenhle film zdaleka není pro každého.. Je to film pro drsný holky. Pro ty, co se nebojí si přiznat, že něco z toho občas taky udělaj. Pro upjatý pipky je to moc naturální. A pro naše ypsilonové polovičky zase až příliš demýtizační. Jsou věci, který chlapi o holkách prostě vědět nechtějí. A protože já jsem drsná holka, musím dát za plnej! :) ()

Kacounek 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem trochu lechtivých scén, i něco té kontroverze. Dokonce jsem si namazala k filmu houstičku. Tuto chybu vám nedoručuji, přejde vás chuť k jídlu ještě v titulcích. Každému podle jeho gusta...nám to přišlo doma přes čáru a zrak jsem musela odvracet častěji než při sledování filmu "Anakonda", a to mám z hadů fobii. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (2)

  • Celosvětová premiéra proběhla 11. srpna 2013 na filmovém festivalu Locarno ve Švýcarsku. (ČSFD)
  • Natáčení probíhalo od 24. září 2012 do 16. listopadu 2012 v Berlíně (Německo) a na Mallorce (Španělsko). (ČSFD)

Reklama

Reklama