foto

David Wnendt

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

David Wnendt se narodil roku 1977 v Gelsenkirchen, Německu. Vyrůstal v Islamabadu, Miami, Bruselu, Praze a Mackenheimu. Po ukončení střední školy pracoval na řadě televizních, filmových a divadelních produkcí. Na Free University v Berlíně získal titul v oboru Komunikace a obchodní administrace. V Praze navštěvoval filmové hodiny na FAMU a poté studoval režii na Filmové a televizní univerzitě „Konrada Wolfa“ v Babelsbergu. Bojovnice jsou jeho posledním projektem, který vytvořil pro Filmovou a televizní univerzitu.

Film Europe

Režijní filmografie

2015 Už je tady zas
2013 Vlhká místa
2011 Bojovnice
2008 Kleine Lichter (studentský film)

Scenáristická filmografie

2015 Už je tady zas
2013 Vlhká místa
2011 Bojovnice
2008 Kleine Lichter (studentský film)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace