Reklama

Reklama

Poušť

Obsahy(1)

Ana, Jonathan a Axel přežili zombie apokalypsu v opevněném domě. Kdysi tvořili dokonalou mileneckou trojici, ale Ana si nakonec vybrala Jonathana a Axel zůstal sám. Záhy vyjde najevo, že skutečné nebezpečí jim rozhodně nehrozí zvenčí... Axel, Jonathan a Ana, kteří se ocitli v postapokalyptickém světě, žijí společně v domě, který vypadá jako bunkr. Venku se rozprostírá nebezpečná krajina, kterou je možné zahlédnout jen jako kulisu z jejich terasy. Kdysi tvořili dokonalou mileneckou trojku a byli spojeni silnými přátelskými pouty, ale to už dnes neplatí. Ana si vybrala Jonathana a Axel, který zůstal sám, postupně pokrývá své tělo tetováním much a s téměř voyeurskou posedlostí sleduje milostný vztah svých spolubydlících. Všechno se ale změní poté, co se Axel s Jonathanem vydají ven pro zásoby. Zpátky se totiž vrátí v doprovodu zombie, kterému říkají Pythagoras a jehož doma drží spoutaného s roubíkem v ústech. A jak se vztahy této trojice postupně mění, brzy začíná být jasné, že jejich nový zajatec pro ně není zdaleka tou největší hrozbou... (Cinemax)

(více)

Recenze (3)

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Prekvapene nepripravená na prekvápko. Snímok má všetko, čo nenávidím ( kamerkovanie / mdlé tempo / hodně bla bla ), no táto psycho strela si ma napriek vykrádačke D.O.D získala. Podobne zameraný " ANTIDOTE " sa nechytá (subjekt). Victoria sa v tejto argentínskej zombie pohľadnici vyžmýkala do akurátna a spokojnosťou preto nešetrím. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Moje první argentinské sci-fi nepřináší vůbec nic nového. Spíše se snaží na zombie tématiku zaměřit klasicky…lidsky. Partička dvou kluků a jedné holky přežívají ve zpustošené zemi a řeší osobní problém a okrajově i to, jak přežít. Co čert nechtěl, po hodině nic nedělání se to mírně zvrtne do temnoty a je zaděláno na průser. Nápad tisíckrát ohranej, jen s tím rozdílem, že se ho ujali Argentinci, kteří ho trošku zexotičtěli. Nic víc. ()

Reklama

Galerie (7)

Reklama

Reklama