Reklama

Reklama

Luce je poslána do internátní školy pro problémové mladistvé hned poté, co je obviněna ze žhářství, během něhož zemřel mladý chlapec. Ve škole plné zvláštních spolužáků potkává záhadného a odtažitého Daniela, který s ní ale nechce mít nic společného a až podezřele se jí vyhýbá. Luce se snaží zjistit jeho tajemství stůj co stůj. Nejen, že jí Daniel silně přitahuje, ale přijde jí na něm i něco velmi povědomého. Jako by ho snad znala tisíce let... (Fénix Distribution)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (66)

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Zajímavý film, donutil mě se dívat až do konce a ten mi ani teď není úplně jasný. Chápu, že se do sebe zamilovali, ale co se stalo pak? Tenhle film mne opravdu zaujal, spousta věcí se v něm vyřešila, spousta zůstala nezodpovězená a velké množství otázek mne napadá. Nemám nic k vytknutí, nemám žádné připomínky, jenom bych lehce dořešila ten konec. Celkově působil dobrým dojmem, nic nepřeskakoval, na nic si nehrál. Proto mi nezbývá než jej doporučit, je však jen na vás, jestli mou radu poslechnete. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

"Pobozkáš ho a zomrieš". Tá veta vysvetľuje o akej úrovni je ten film. Prvá polovica sa ešte dala, malo to náboj, čaro, možno nádych atmosféry. V druhej to už do ruky naplno chytili ulízaní gayovia so schopnosťami anjelov a rozvíja sa len love story s teenagerkou. Niekto povedal, že tento film treba pozrieť s prižmúrenými očami a dá sa to. Nedá. Zavrel som na chvíľu obe a nepomohlo. Trebalo ešte vypnúť zvuk. ()

Reklama

bllm 

všechny recenze uživatele

Ty krávo, no to jsem si teda dala. Tohle jsem teda nečekala. Měla jsem radost z nového filmu s Jeremy Irvinem a moc jsem neřešila, co to vlastně je, co to na mě číhá. Zdejší obsah zas tak strašlivě nevypadá, ale plakátek mě měl dostatečně varovat. Netušila jsem, že se vůbec něco takovýho natáčí a že se najdou lidi, kteří se k tomu propůjčí. Ta jedna je za docela zajímavý vizuál (co jsem si za těch 25 minut po které jsem to vydržela stihla všimnout). ()

gegina31 

všechny recenze uživatele

S takovým hodnocením jsem viděla mnohem horší filmy, které jsem ani nedokázala dokoukat. Tady jsem neviděla ani trapné herecké výkony, ani směšné triky a příběh byl celkem fajn...co kecám, prostě romantika až na půdu a tu já ráda. Jediný co mě mrzí je, že to je na pokračování, které samozřejmě nikdo nenatočí, protože to je očividně a všeobecně propadák. No alespoň že totok skončilo celkem dobře. Jinak Jeremy celkem zmužněl od Válečného koně, takže i tak se bylo na co dívat :-) ()

Likan7 odpad!

všechny recenze uživatele

Jak mi tohle mohlo utéct? Jsem jeden z mála, který viděl všechna Stmívání..a jeden z milionu, který má tu ságu "celkem" rád. Není to prostě takový odpad, jak se z něj dělá. Pád je naproti tomu ale něco neuvěřitelnýho. Tenhle film nemá DOSLOVA!...vůbec nic. Nevím jak je na tom knižní předloha, ale Stmívání proti tomuhle vypadá jako totální masterpiece. Těch 85 minut pocitově trvalo 160. Neuvěřitelně špatné teen fantasy. Vůbec se nedivím, že nikdy nevznikl druhý díl, i když první prakticky nemá konec a je to doslova rozpůlený příběh. ()

Galerie (65)

Zajímavosti (2)

  • Internátna škola Meč a Kríž sú v skutočnosti dva zámky. Oba sa nachádzajú v Maďarsku, konkrétne v mestách Tura a Szabadkígyós. (mima33)
  • V roku 2009 ságu o Padlých Anjeloch plánovalo spracovať štúdio Disney, lenže v roku 2013 od projektu ustúpili a prenechali látku inej spoločnosti z LA, Lotus Entertainment. (mima33)

Reklama

Reklama