Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V Brooklynu najede taxi do návěsu náklaďáku. Řidič i pasažérka zemřou. Oficiálně jde o nehodu, ale Red má informace, že to byla vraždu, kterou si objednal muž, jenž si nechává říkat Funebrák. Liz se zabývá vyšetřováním svého manžela Toma, aby zjistila, pro koho pracuje. Red sdělí Liz, že Toma sleduje od chvíle, co vstoupil do jejího života. Funebráka najde FBI, ale než ho stačí zatknout, spáchá sebevraždu. (TV Fanda)

(více)

Recenze (3)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Svedko, ty rošťáku. Bože, nevěřil bys, jak je těžké najít Bosňana v San Salvadoru." Reddington opět válí a to při hledání svého oblíbeného vědce, při únosu babičky na kolečkovém křesle i při prostém vyskočení padoucha z okna. Jenže tentokrát ho v zábavě podpořil jen agent Ressler, když stylově ukradl vrahovi oběť a to je mizerná podpora. Problém tedy vidím spíše v onom legendárním Funebrákovi, protože to byl chudák a nikoli zločinec světového formátu, a navíc mi agentčiny rodinné trampoty už nějakou dobu lezou krkem. ()

Petrmachovec 

všechny recenze uživatele

Jsem fanda Damiana Younga a tak mě jeho přítomnost v seriálu donutila dále pokračovat, musel jsem projít lehce slabšími díly, avšak dostal jsem se sem, za panem Bobbitem. Dějová linka s ním je zajímavá a záporák opravdu sympatický, až je vám ho líto, možná je to Youngem, možná scénářem, avšak funguje to. Zbytek je celý Blacklist: Levné a ohavné triky, Liz a telenovelování s Tomem a lehce méně Reda, to je asi hlavním problémem posledních dílu, Red nám tu nějak mizí. ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama