Reklama

Reklama

Jedlík masa

(seriál)
  • Česko Masožravec (více)
Trailer 1
Reality-TV / Dokumentární
USA, 2012, 21 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Vydejte se na výpravu do divočiny s dobrodruhem, lovcem a spisovatelem Stevenem Rinellou. Naučí vás, jak vystopovat a ulovit zvíře pomocí různých technik. Ovšem není to žádný sběratel trofejí, každou část úlovku se snaží i zpracovat... Spisovatel, lovec a dobrodruh Steve Rinella vyrůstal na americkém středozápadě, kde se od útlého věku věnoval lovu ve všech jeho podobách. Dlouholetá vášeň ho vedla k tomu, že se stal hlavní hvězdou vlastního dokumentárního seriálu s prvky reality show. Jako Masožravec se učí další nové zajímavé lovecké techniky, názorně je představuje na kameru a pak s jejich využitím stopuje a loví různé druhy zvířat. Kořist si pak vlastnoručně připravuje na ohni. Popřejte mu dobrou chuť! (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (21)

Bakllazaan 

všechny recenze uživatele

Tady je krásně vidět, jaká pakáž hodnotí na CSFD. Mimochodem IMDB má hodnocení tohoto pořadu na 8 bodech. Takže, když budem ignorovat hipísáky, je tento pořad sice relativně o ničem, ale můžou se zde najít lovecké praktiky, které by ve spojení s přežitím od Beara Gryllse, udělali z každého tintítka opravdového muže činu. ()

KREI 

všechny recenze uživatele

Rozhodně to není žádné terno, ale zajímavé informace tam jsou... A pro ty vegany nebo co to sem vlastně píše za lidi ten odpad, uvědomte si pár věcí. Ty zvířata tady ve filmu byli zabity humánním způsobem, čistě a čestně, ne jako v 95% jatkách co jsou u nás a jejich život byl o 100% kvalitnější. Tak si řeči o tom že si maso může koupit a nemusí je zabíjet nechte pro sebe, naopak tím co si kupujete podporujete o 10000% větší zvěrstvo než co najdete v tomhle pořadu. A pokud vím tak v žádném dílu nezabil nic ohroženého, samozřejmě nechci nikomu nic vnucovat, ale zamyslete se sami než sem něco napíšete, když už chcete poučovat a moralizovat, zkuste zajít do nějakého velkochovu nebo na jatka... ()

Reklama

BigMarthy odpad!

všechny recenze uživatele

Dokument o primitivech, kteří nemají ani špetku úcty k přírodě a životu. Marně hledám jakýkoliv přínos tohoto seriálu. Zajisté se najde celá řada lidí, která mě začne hanit. Rovnou předesílám, že existují kultury, které jsou na lovu zvířat z hlediska přežití závislé. Jako například Sámové nebo Tuvinci. Jsou to však moudří lidé, mající hluboký respekt k okolnímu prostředí a jeho obyvatelům. Ještě jsem u nich neviděl, aby se při samotném aktu, kdy vyhasne život, smáli. Pohazovali se svou kořistí a chovali se k ní jako ke kusu hadru. Už dávno nemají zvířata vyrovnanou šanci na přežití, současná technologie vysoce převyšuje jejich fyzické schopnosti. Pokud bude na světě přibývat podobných troubů, budeme si moci prohlédnout některé zvířecí druhy jen v knihách. ()

Inkognito_CZ 

všechny recenze uživatele

Pěkná příroda, inspirující recepty, zajímavé techniky lovu. To vidím jako plusy. Na druhou stranu mě štve neúcta ke kořisti, kterou jsou nadutí Amíci pověstní. Projevení respektu zvířeti které zabijete, by mělo být přece samozřejmostí. Stejně tak používání všech těch high-tech hračiček mi přijde nevkusné, vždyť lov má být o splynutí s přírodou a ne o snaze ji pokořit. Víc než průměrné hodnocení si Masožravec rozhodně nezaslouží, ale odpad to rozhodně není. ()

Khalesi odpad!

všechny recenze uživatele

Vzhľadom k tomu, koľko je na svete veľkochovov a bitúnkov je tento program z hľadiska bežného konzumenta úplne zbytočný. Z hľadiska "hipíka", ako milovníkov zvierat nazval jeden z miestnych užívateľov, je to úbohý pokus vybiť prebytočný testosterón na pár posledných volne žijúcich nevinných zvieratách. Ale tak prečo by si duševný mrzáci nenamasírovali svoje ego zbytočným zabíjaním? ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama