Reklama

Reklama

Recenze (3)

coscarelli odpad!

všechny recenze uživatele

Môj nápad zájsť do UG "horror" šialenstva. Nebudem urážať, radšej potrestám sám seba. Dal som to s odretými ušami a očami, ale satanizmus je o inom. Samoúčelné , chcelobyť "art" zmes lekváru a nutely. Nemyslím, že ten "malý" štáb vedel vocogo. Marian Dora píše aspoň básne (neurážam , ale vyhýbam sa) , tuná len chceli. Príliš podobná, no nefunkčná. Našli si isto publikum. Idem radšej zdola nahor, na vzduch. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

I přes poměrně krátkou stopáž snímek nudí. K tomu gore nevalné kvality, skladby ve stylu Ave Maria a je vymalováno. Samoúčelná brutalita, která se u mě minula účinkem. ()

cocrHeLL 

všechny recenze uživatele

Už to bude nějaký ten pátek, co jsem sledoval braky podobného kalibru, ale proč ne? Dost bezduchý gore, které spíš samo o sobě bylo poměrně nepovedené a mnohdy až směšné. Ale zas tak špatný to nebylo. "Adoptivní tatínek" se se svým "adoptivním synkem" moc nepáral a tak není divu, že si z toho klučina neodnesl optimistické myšlení plné dobrých studijních výsledků na environmentálních vědách. Žádný umělecký dopad jsem nečekal, ale nějaké mírné psychologické pozadí za tím stálo. ()

Reklama

Reklama