Reklama

Reklama

Stěhování ve velkém

(seriál)

Obsahy(1)

V této dramatické sérii posádky těžkých damprů soutěží s časem, když naloží domy i se základy a přepravují je přes hory, města a dokonce i přes moře. V sázce je mnoho. Pro stěhováky to znamená boj s ohromnými překážkami a problémy. Pro nervózní majitele domů to znamená novou šanci na život jejich milovaných domovů. Pokud se tyto kolosální budovy dostanou na nové místo v jednom kuse. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

honajz 

všechny recenze uživatele

Líbí se mi zrychlené záběry, a pak všechny ty problémy, které stěhováci domů musejí řešit při převážení těchto velkých nákladů - někdy jsou překážky naprosto nečekané a je otázkou, jak je stěhováci překonají. ()

Reklama

xpaja 

všechny recenze uživatele

Přijde mi ten americký styl výstavby rodinných domů lehce nepochopitelný. Rozuměj, že i v oblastí hurikánů postaví dřevostavbu bez pořádných základů, co "odnese" náklaďák, natož pak hurikán. A to jejich stěhování už tuplem nechápu. Např. mám dům po babičce, chci ho na své nové parcele apod. Nelze si ale nevšimnout, že nevkus a podnikatelské baroko bují i za mořem. I když jiný kraj, jiný výraz, takže po jejich: "garage mahal". Vlastní dokument není nijak úžasný a dramatizuje i to, co až tak dramatické není. Ale musím uznat, že ty stěhováci jsou machři. Pro rozšíření obzorů stojí aspoň pár dílů za zhlédnutí. Dávám --- == 55% == --- . ()

SiMMaS 

všechny recenze uživatele

Občas se přistihnu, že koukám s otevřenou pusou... Vždycky jsem uvažovala, jak se ty domy stěhují. Tak už konečně znám odpověď!:) ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama