Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Dokumentární
  • Pohádka

Recenze (152)

plakát

Eurosong: Příběh skupiny Fire Saga (2020) 

Po dlouhé době komedie, která mě několikrát rozesmála nahlas! :-) Skvěle se trefují do jednotlivých národů, parádní. A ty přízvuky. Nehledě na to, že člověk nečeká, že z takovéto komedie vyleze opravdu kvalitní písnička jako Húsavík!

plakát

Ad Astra (2019) 

Nope. Tohle bylo opravdu zklamání. Nějak nechápu, jak se to někomu může trefit do vkusu. Kdo se jde zadumat, tak ho budou štvát vesmírné opice, přestřelky na měsíci a velké fyzikální nepřesnosti. Kdo se jde pojuchat nad vesmírným mad maxem, tak ho budou štvát dlouhé scény a "oduševnělý" voiceover. Mě v této kombinaci štvalo vlastně všechno. J*A*S*M to tu v komentáři vystihl perfektně. Dvě hvězdy jen za vizuál, který ale od dob gravitace není ve snímku ani trochu přelomový.

plakát

Hra o trůny - Vichry zimy (2016) (epizoda) 

Normálně jednotlivé díly nehodnotím, ale tento vydá za samostatný film. Režijně (i dějově) BOMBA!:) a konečně byl zajímavý King's Landing...

plakát

Dobytí pólu (1912) 

Měla jsem možnost se na tento film podívat v science centeru VIDA! v Brně, kde při včerejší akci After Dark proběhlo promítání tohohle super filmu s živým hudebním doprovodem (kapela KVĚTY). Bylo to naprosto famózní, celý zážitek. Ta živá hudba tomu dodala opravdu hodně!:)

plakát

Oscar 2016 (2016) (pořad) 

Tak tohle bylo jako kamenem do hlavy (ano, narážím na moderátora). Až na pár vtípků jen taková černobílá tahanice. Achjo:(

plakát

Hrabě Monte Cristo (1998) (seriál) 

Kdyby si to nepodělali tím přehnaně romantickým koncem, dala bych jim i pět hvězd.

plakát

Chlapec a svět (2013) 

Já to jaksi nežeru. Film mě nebavil a myslím si, že na sdělení stejné zprávy by mu stačilo bohatě i 30 minut.

plakát

Tři bratři (2014) 

Ňouma somnofil se začínajícím alzheimerem, pedofilní myslivec a k tomu chlapec s egem tak vysokým, že potřebuje submisivní utiskovanou ženu. I tak by se daly popsat tyto tři příběhy. Ale to provedení. Tak to bylo... divné. Jen se pořád nemůžu rozhodnout jestli dobře divné nebo špatně divné. Pořád jsem si říkala, že musí být film v kategorii komedie - a teď hledím, že není. Tak se trochu bojím, jestli ty věci, co mi přišly vtipné, měly být vtipné, nebo zda byly až tak trapné, že mě to bavilo. Nevím. Na jednu stranu mi všechno přišlo velmi polovičaté - zkrácené příběhy tak, aby se tam vešly tři, polozpívaný scénář, holub, který je vlastně Liška, ... Na stranu druhou se mi i teď derou některé "melodie" do hlavy a nemůžu se jich za žádnou cenu zbavit...ani po určité době. Takž přidávám další hvězdu za hudbu.