Reklama

Reklama

Little Favour

Trailer 2

Obsahy(1)

Wallace (Benedict Cumberbatch) se snaží zbavit psychických jizev z války a začít život mimo armádu, když ho zkontaktuje bývalý kamarád James (Colin Salmon), který žádá o laskavost. Wallace, neschopný odmítnout muže, který mu zachránil život, slíbí, že mu pomůže. Brzy však zjistí, že se nejspíše nejedná jen o Malou laskavost. (carollus)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (25)

Lokitre 

všechny recenze uživatele

Tak v první řadě to nemá 22 minut ale 17. Akce sice nebyla nic moc, ale alespoň tam nějaká byla. Zcela to samé by se dalo říci o příběhu. Hlavní děj na začátku je, že tam dvě postavy minutu (což je na krátkometrážní film dlouhá doba) na sebe koukají a najednou obě strany přesně vědí co se po nich chce. Působilo to na mě jako by to bylo posledních 17 minut špionážního filmu s velmi nizkým rozpočtem a nudným začátkem. Možná to tak opravdu bylo a proto to zkrátili. Kdyby tam nebyl Benedict, tak o tenhle film ani nezavadím. ()

Merkin 

všechny recenze uživatele

Bohudík nepatřím mezi ty, kteří by slepě nadhodnocovali snímky jen proto, že se v nich objevuje jejich oblíbený protagonista. Nezbývá mi tedy nic jiného než s politováním prohlásit, že už dlouho jsem neviděla, aby kvalitní herci, slušný kameraman a nadaní maskéři mrhali časem kvůli tak bezduché frašce. P. V. Monroe by mi udělal laskavost, a to rozhodně ne malou, kdyby na místě seknul s řemeslem. Spíš by měl začít filosoficky rozebírat skutečná díla (jiných tvůrců), možná bychom se toho ještě hodně dozvěděli:) ()

Reklama

VenDulin85 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo docela hutných 20 minut... Jmenuje se to Malá laskavost a my diváci, narozdíl od Wallace, víme, že nepůjde jen o malou laskavost, kterou po něm chce kamarád.. Ale tak zjistí to celkem rychle, vzápětí přijde konec jako podzim do Krušnohoří a naskočí titulky se stísňující hudbou. Pro mě jakožto cumberbatched naprosto perfektní jednohubka. ()

Madsbender 

všechny recenze uživatele

Monroe v sebe niečo istotne má, ale pri tom, ako rozpačito celý film pôsobí, je to ukryté pomerne hlboko. Benedict sa snaží poriadne hrať, no predvídateľnosť, slabý scenár a polovičatý twist to samo o sebe nezachráni. Možno byť to celovečerák, dalo by sa z toho vydupať niečo viac, takto je potenciál pochovaný za živa a celkovo nemá snímka šancu osloviť širší okruh divákov než Cumberbatchových skalných fanúšikov (medzi ktorých sa sám hrdo radím). Lenže takto to nejde. Nebyť sherlocked, idem možno ešte nižšie. 50% ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Vykastrovaný film, ve kterém se sice režisér pokusil o pár zajímavejch záběrů, ale když dojde na akci, je nudná skoro stejně jako reklama na rodinné balení ovocného jogurtu ve slevě a skoro stejně nepřehledná, jako seznam hostů na svatbě indického prominentního právníka. Ben se sice snaží, ale celé je tak polovičaté, že je to vlastně úplně jedno, a to říkám jako osoba Cumberbachovaná. Hudba závěrečných titulků je jednoznačně lepší, než sedmnáct minut předtím. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama