Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pohádka o oživlém dřevěném panáčkovi, tentokrát v kombinaci reálných postav a animace. Nemá asi cenu připomínat, že hlavním hrdinou je malá dřevěná loutka, která si ze srdce přeje stát se opravdovým chlapcem. Není to ale zdaleka tak jednoduché, jak si myslí. Připomíná mu to na každém kroku i cvrček, jeho nerozlučný společník. A kdykoli Pinocchio zalže, začne mu růst nos – vždy o kousek víc a víc. Tentokrát nejnovější zpracování známého příběhu kombinuje reálné postavy s animací. (Česká televize)

(více)

Recenze (2)

misterz 

všechny recenze uživatele

Keď nemáte čo robiť a vonku prší, v telke nič nedávajú a práve nemáte nič nakúpené, tak je dobrá aj táto verzia Pinocchia. Miestami síce nudné, že ani dievčatá moc nebavilo, ale aspoň ten celkový dojem nie je katastrofálny. Veľmi slabý priemer. 50/100 ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Pro mě nijak zásadní zpracování téhle klasické pohádky, kde se má dřevěný kluk stát obyčejným chlapcem. Vizuálně je to celkem hezké, počítačová animace tu docela funguje, ale stejně je to celé takové docela křečovité a je strašně moc vidět, jak jsou ty emoce dětem podávány strašně jednoduše, jak je na ně moc tlačeno. ()

Reklama

Galerie (37)

Reklama

Reklama