Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Významné filmové studio 32. století – Flashback films – se dostane do úpadku. Klasické filmy jsou roboticky remasterovány. Posledním hitem je prožít si film s pomocí halucinogenních tablet. Jack Taylor je posledním lidským zaměstnancem studia, které jinak obsluhují pouze roboti a sní o lepším životě. Jeho snaha pozvat na rande první dámu studií Tiffany Sloanovou však poněkud koliduje se zájmy producenta a to uvrhne studio do chaosu. Aby napravil svou chybu, musí Jack opravit stroj času, ale tím se ocitne v samém centru výbušného studiového konfliktu... v této akčně laděné sci-fi komedii parodující Hollywood. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

Lvísrdce 

všechny recenze uživatele

Vizualně zajímavé, nestandardní zobrazení (malvané kulisy, připomínalo mi to Karla Zeman). Styl humoru mi připomínal Monty Python. ()

StDavid 

všechny recenze uživatele

Garážový film, který vzniknul z čirého nadšení tří kamarádů, celý je dělán na klíčovacím pozadí. Pokud se přenesete přes slabší vzhled, tak dostanete solidní porci velmi vtipných filmových plakátů a gagů (a jedna z postav, vzdálený potomek George Lucase, používá jen věty ze Star Wars). ()

Reklama

Galerie (13)

Reklama

Reklama