Reklama

Reklama

Automobiloví žraloci z Dallasu

(pořad)
  • USA Dallas Car Sharks
Reality-TV / Dokumentární
USA, 2013, 30 min

Režie:

Randy Martin

Kamera:

Chad Windham

Účinkují:

Kevin Bluhm

Obsahy(1)

1. díl (Nechte věci náhodě): Po aukci čekají na kupce překvapení. Marthin policejní vůz Crown Victoria z roku 2000 ukrývá tajemství a Ash pocítí ve svém Pontiacu GTO nárazy nerovné vozovky.

2. díl (Vidět rudě): V Texasu jde hlavně o nákladní vozy. JD získá Jeep CJ5 z roku 1977, Tommy vzácný Hummer H1 z roku 1994, Martha vsadí na Dodge z 1985 a Ram a Ash na Mercedes E500.

3. díl (Skutečné osobnosti): Není nad auto vyznačující se charakteristickými vlastnostmi. Tommyho vůz Prowler z roku 1999 vyhraný na aukci začne flirtovat, Camaro SS 1969 je tvrdohlavé a BMW řady 3 zlobí.

4. díl (Divokost v krvi): Martha hodně vsadí na starý Harley. Ash vše utratí za Mercedes roadster 380SL z roku 1984 a JD si domů odveze překrásný klasický vůz.

5. díl (Opravdový rat rod): Tommy ční nad konkurencí v monstrózním nákladním voze. JD zuří, neboť Camaro z roku 1994 potřebuje nový lak. Kompletní vyčištění Thunderbirdu z roku 1964 je pro Marthu noční můrou.

6. díl (To je závod): Ash a JD si to rozdají na závodní dráze s Corvettami, Martha vyšperkuje Hondu Prelude a Tommy hledá všude možně to pravé auto.

7. díl (Na rybách): JD odhalí několik problémů u staré rybářské lodi. Tommy důvěřuje kamarádovi, že zrenovuje dva nákladní vozy, a Ash důkladně opravuje motor Impaly z roku 1966.

8. díl (Závan minulosti): Martha renovuje Suburban 1990. Tommy ve vlastním stylu zrekonstruuje Ford Excursion, který se už nevyrábí, a JD podstupuje nebezpečnou jízdu v Chevy Silverado 2000.

9. díl (Rockabilly hotrod): Rozmanitost je kořením života. Automobilový žraloci očekávají, že ji naleznou na aukci. Představí se vám kabriolet Chevy Camaro 2000, klasický Chevrolet 1955 a unavený Mustang.

10. díl (Pole Position): Je to boj kdo s koho na aukcích i mimo ně, kde soupeří automobiloví žraloci. Tommy mění klasický vůz Chevy Fleetline ročník 1951 na Hot Rod na zakázku. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

SeTTi

SeTTi (hodnocení, recenze)

Tak tohle je ale hodně trapný pořad. Nejen že ani jedno auto nakonec neprodají a jen ukazují cenu kterou si představují, ale vesměs na autech ani nic před prodejem neudělají.

Reklama

Reklama