Reklama

Reklama

Záhady muzeí

(seriál)
  • USA Mysteries at the Museum
TV spot 1
USA, (2010–2019), 220 h 1 min (Minutáž: 43 min)

Hrají:

Don Wildman (průvodce), Jay Thomas, James Henry B., Philip Schaefer, Timothy Laurel Harrison, Ashlyn Moore, Bruce Colbert, Katja Gerz, Sally Rand (a.z.) (více)
(další profese)

Série(23) / Epizody(307)

Obsahy(1)

Muzea představí své úchvatné poklady minulosti, které nám pomohou zjistit něco o naší historii a porozumět tomu, kým jsme. Za každým artefaktem se skrývá zajímavý příběh a tajemství – příběhy plné afér a záhad, vražd a intrik. Každá epizoda představuje úchvatnou, odhalující a občas i šokující cestu historií. Série prozkoumá doslova každý kout a zákulisí společností, zaměřených na populární a zábavné osoby - neviditelné špióny, chladnokrevné zabijáky, dinosaury, paranormální jedince a další. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

TV spot 1

Recenze (11)

beso74 

všechny recenze uživatele

Viac menej zaujímavá prehliadka anomálii, rarít a sem tam aj zbytočnosti, ktorých spoločným menovateľom je zväčša súvis s históriou USA. Nie každý príspevok je ohromujúci, nie každé exponát zaujímavý, ale väčšina z nich dokáže diváka so slabosťou pre dejiny zaujať natoľko, aby to neprepol na iný program. Zaujímavé sú často krát maličkosti, ktoré však mali v určitej historickej udalosti kľúčový význam... ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Nesleduju pravidelně, ale je to zajímavý náhled na artikly světových muzeí. Nejedná se o žádné "fejky", vypíchne se pár věcí o kterých se udělá kratší reportáž, kdo má zájem, může si dohledat víc informací. Je až s podivem co vše zajímavého se v muzeích nachází. ()

Reklama

Zazie 

všechny recenze uživatele

To je zajímavé, co se všechno válí po muzeích. Seriál vybírá většinou exponáty (a poklady z depozitářů) s nějakým zajímavým příběhem a díky tomu je nečekaně poutavý. ()

Jenda 

všechny recenze uživatele

Celkově hodně povrchní povídání o nahodilých objektech různých muzeí. Nevím, zda je to jen dabingem na Discovery Channel, ale pořad mi přijde zejména vyjadřováním lidí, se kterými jsou vedeny rozhovory, hodně pavědecký. Taktéž zcela nechápu, co má být na představovaných exponátech záhadného nebo mysteriozního... Ruce pryč. ()

Galerie (47)

Reklama

Reklama