Reklama

Reklama

Márinka

(amatérský film)
Krátkometrážní
Česko, 2013, 16 min

Obsahy(1)

Dojemný příběh dvou nevýznamných lidí s přesahem k vážnějším tématům, která se týkají nás všech. Dokáže se malá dívka plná nadšení, zvídavosti a touhy po životě přiblížit k vyhaslému učiteli hudby? A kdo vlastně učí koho? Krásu filmu a celkový dojem umocňuje vedle dobrého námětu i kvalitní kameramanská práce a střihová skladba, kterých se ujal sám režisér. (Free Cinema)

(více)

Recenze (2)

Amper01 

všechny recenze uživatele

Technicky nic zvláštního, herecky taky nic extra, ale obsahově dost hluboké... Mě prostě tento snímek dostal. Uznávám, že je to i tím, že miluji klavír... Shlédni ZDE ()

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Amatérský film v nejryzejším slova smyslu. Amatér je opak profesionála, nikoli siamské dvojče diletanta. Nezapomínejte, Archu stavěli amatéři, Titanic profesionálové. Křehký příběh učitele, uzavřeného v dobrovolné izolaci čtyř stěn staromládeneckého bytu a jeho malé žačky, nemocí uzavřené mezi čtyřmi stěnami jiného bytu. Jak zní řeka, nad níž létají racci, pluje po ní loď a labutě a na břehu můžeme vidět rybáře? Jak zní letní louka, kde vám v běhu nebrání žádná zeď? Přesně tak, jak zní v Márince. ()

Reklama

Galerie (14)

Reklama

Reklama