Reklama

Reklama

Epizody(24)

Diskuze

Krysap

Krysap (hodnocení, recenze)

ainny

Klidně můžeme pokecat v soukromých zprávách, jestli se ti bude chtít. To vnímání možná bude i o věku, už jsem poněkud starší kousek :-)

ainny

ainny (hodnocení, recenze)

Krysap

Mno, já mám na ten kopanec a jeho následky trochu jiný názor. I ve Střelci se dá těch nesmyslů pár najít, ale asi to nepatří k diskuzi o IG. Obě máme naprosto odlišné vnímání zhlédnutého. A tak je to správné, tak to má být. Měj se krásně. ;^)

na příspěvěk reagoval Krysap

Krysap

Krysap (hodnocení, recenze)

ainny

Ahoj. Psala jsem v asijských filmech a je prostě pravda, že v nich po ranách do břicha hrdinové plivou krev. Nevím, prostě mi to vždycky přišlo divný a po všech těch letech jsem si to dovolila napsat do komentáře :-) Prostě už to muselo ven! V Gunmanovi krvácel Joon Ki z úst proto, že ještě předtím, než mu Choi sundal šátek, dostal kopanec přímo do obličeje. S tím opravdu problém nemám.. Jinak moje hodnocení Joseonského střelce je zatím hodně vysoký, parádně se bavím a LJK tomu prostě dává koule. Souhlas s těmi kulisami v Inspiring Generation, je to příliš umělý, skoro jako starý český televizní inscenace. Zase to beru tak, že zatímco klasický historický doramy se točí pořád a jdou k dispozici interiéry i exteriéry po celý Koreji, tak z období, v němž se odehrávalo tohle dorama toho moc k dispozici není. Já jsem byla spíš dost překvapená, když někdo z hrdinů (teď už nevím kdo přesně) měl na sobě součást oblečení US Army, který se začalo nosit až ve druhý světový válce. A vůbec tam často ujeli s oblečením, že mě to vyloženě praštilo do očí. Na to by si asi mohli dát pozor..

na příspěvěk reagoval ainny

ainny

ainny (hodnocení, recenze)

Krysap

V korejských filmech? Já bych řekla, že tomu je tak ve všech akčních filmech. ;) Přiznám se, že jsem zvědavá na tvoje hodnocení Gunman in Joseon. Tam dostal Joon-gi zásah do paže, ale když mu střelec stáhl masku, tak měl od krve zuby. No, možná se při tom zásahu kousnul do rtů. ;^)

Ale vážně, já tyhle detaily a nelogičnosti prostě neřeším. Podle mě to patří k žánru.

Ale zpátky k IG - mě víc než co jiného hodně zklamalo prostředí. Čekala jsem, že to opravdu bude Šanghaj. O to víc, že se kvůli nějakému čínskému svátku i odkládalo natáčení. Nečekala jsem tak průhledné kulisy.

na příspěvěk reagoval Krysap

Krysap

Krysap (hodnocení, recenze)

ainny

V pořádku, klidně reaguj, i když teď jsem se zase trochu zarazila já.. Jak souvisí prokrvování mozku tepnami s tím, že v asijských filmech se po kopanci do břicha nebo do hrudi lidem leje krev z pusy? Nemám pocit, že by v případech, který mám na mysli, někdo někomu prořízl tepnu.. Viděla jsem člověk vydechovat krevní pěnu při poraněných plicích, ale to vypadalo úplně jinak a hlavně ten člověk to hned tak nerozchodil. Tady někdo po ranách do břicha krvácí z úst, ačkoliv celou dobu stojí. To by musel tu krev leda zvracet..

na příspěvěk reagoval ainny

ainny

ainny (hodnocení, recenze)

Teď to bude vypadat jako když jsem si na tebe zasedla, ale tak to není. Jenom mě vždycky něco v tvých komentářích zarazí. Tady je toho víc, ale to podstatné, co mi vrtá hlavou - můžeš mi říct, jak se nám prokrvuje mozek, když krev nahoru neteče? Já si fakt do teď myslela, že srdce to zmákne a pumpuje krev do celého těla, co to dá. ;^)

na příspěvěk reagoval Krysap

Uživatel ainny smazal svůj příspěvek.

Uživatel Krysap smazal svůj příspěvek.

Krysap

Krysap (hodnocení, recenze)

Tak po desátým dílu musím říct, že takovou koncentraci facek, ran pěstí a kopanců jsem snad ještě v žádným korejským seriálu nezažila. A tolik cool týpků taky ne. Jenom ta jakuzácká princezna Gaya je hodně zoufalá. :-)

na příspěvěk reagoval ainny

Uživatel Krysap smazal svůj příspěvek.

Reklama

Reklama