Reklama

Reklama

VOD (1)

Cenami ověnčený scenárista filmu Pohřben zaživa a producent V ZAJETÍ DÉMONŮ uvádí neuvěřitelný mrazivý příběh natočený podle událostí z podzimu 1976, kdy se malá psychologická laboratoř stala nečekaným domovem jediného člověka, u kterého americká vláda potvrdila posedlost ďáblem. Z události se brzy stane záležitost národní bezpečnosti a parapsycholog doktor Henry West zjišťuje, že jeho nejnovější pacientka Judith Winstead disponuje nevysvětlitelnými silami, které jednoduše nelze mít pod kontrolou. Po čtyřiceti letech utajení máte konečně možnost seznámit se s hrůzu nahánějícím příběhem Institutu Atticus. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (45)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Americký snímek „Ďábelská posedlost“ není jako found footage vůbec špatně natočeno. Musí se mu nechat, že funguje, splňuje všechno, co od žánru očekáváte, ale bohužel nepřinese nic, co by nepřinesly jiné filmy tohoto ražení. Je to prostě přesně to, co si pod found footage představíte. A na mě je tohle prostě málo. Ten film mi nic moc nedal, neměl jsem z něj nepříjemné pocity. ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Dalo by se to popsat asi jenom jednim slovem - Znepokojující. Film se převážně skládá ze samejch rozhovorů po x letech, co a jak probíhalo v podobě dokumentu. Ty meziscény z kamer, který mimochodem nebyly nejnovější, taky nedokázaly bejt až tak přesvědčující. Ale když už se něco dělo a všichni z toho byli na větvi, jak je to úžasný, tak se dalo očekávat, že v tom má prsty nějaká jiná síla. Některý momenty tudíž stály za zamyšlení, co kdyby vážně... Je velká škoda, že tý posedlosti nedali ještě větší prostor temnějšího rázu, jinak by to mohlo bejt hodnocený trošku vejš. ()

Reklama

Sinusiridum 

všechny recenze uživatele

Mě to zas až tak nenudilo, dívat se na to dalo, viděla jsem spoustu nudnějších filmů s lepším hodnocením :-) sic to bylo občas lehce "kravinovitý" a ten dokument styl nic moc, moji pozornost to udrželo až do nic moc konce :-) Na film, od kterýho podle shlédnutých hodnocení nečekáte vůbec nic, to bylo vpohodě....doma na gauči u telky, proč ne...dala bych 2,5 hvězdičky za sebe ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

V roku 1976 prijal Dr. West vo svojom inštitúte na výskum paranormálnych javov pacientku, ktorú podľa tvrdenia rodinných príslušníkov ovláda zlo z iného sveta. Odstupom času začína "Judith" preberať kontrolu aj nad samotným ... Napriek tomu, že tunajšie hodnotenie sa nebude príliš líšiť od toho môjho, som celkom rád, že som sa nedal odradiť. Vzhľadom k zaujímavému námetu či miestami celkom vydarenej atmosfére, to nakoniec nebola až taká tragédia. Ja osobne mám tento druh snímkov rád, aj keď treba priznať, že sa z toho dalo vyťažiť omnoho viac. Je to solídne natočené a byť to odvážnejšie i drsnejšie, pohybovali by sme sa v iných číslach. Nečudujem sa však, že je fanúšik hororu z tohto subžánru proste unavený, no z môjho pohľadu sa pri menej profesionálne spracovanom F.F. dá rozhodne viac "zabaviť", ako pri amatérskom "explu či hixplu", kde po stenách tečie kečup, alebo miesto zlomeniny vidieť plastelínu, za pomoci nejakej treťotriednej kozmetičky, farbivom zmaľovanú - 40%. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Přiznávám, že ovlivněn několika slabotama možná trochu nadhodnocuju, ale téma telekineze zpracované jako regulérní mockumentary mě dokázalo zaujmout a pobavit zatím nejvíc z toho, co jsem za prvních 14 dní roku dvapatnáct viděl. Hororové to nijak extra není, ale aspoň mě to donutilo sjet pár videí s Ninou Kulaginou. 50% ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v Los Angeles v nemocnici Linda Vista. (Terva)

Reklama

Reklama