Reklama

Reklama

VOD (1)

Cenami ověnčený scenárista filmu Pohřben zaživa a producent V ZAJETÍ DÉMONŮ uvádí neuvěřitelný mrazivý příběh natočený podle událostí z podzimu 1976, kdy se malá psychologická laboratoř stala nečekaným domovem jediného člověka, u kterého americká vláda potvrdila posedlost ďáblem. Z události se brzy stane záležitost národní bezpečnosti a parapsycholog doktor Henry West zjišťuje, že jeho nejnovější pacientka Judith Winstead disponuje nevysvětlitelnými silami, které jednoduše nelze mít pod kontrolou. Po čtyřiceti letech utajení máte konečně možnost seznámit se s hrůzu nahánějícím příběhem Institutu Atticus. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (45)

TheDon 

všechny recenze uživatele

Docela mi to sedlo. Pobavilo mě to a i zaujalo. Samozřejmě že to není pecka, ze které člověk ještě pár dní nespí, ale téma telekineze, nebo regulérní posedlosti je pro mě docela dost zajímavý. Dokumentární pojetí mi vůbec nevadilo, spíš naopak. Ikdyž hodnocení zdejších horror guru odkojených shocksploity jako Srbski film, nebo splattery jako Flowers napovídá tomu,jaká je tenhle film kravina. Ale není. Kdo má rád filmy s nádechem autentična, tak si v tom svoje tři hvězdy najde. 55% ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Spíše než film je to dokument.Spíše než horor je to drama s nádechem nadpřirozena.Pravda je,že se tam toho moc neděje a je to hodně ukecaný.Nevím jestli to bylo záměrem(aby to herci zahráli,tak jak to zahráli) nebo byli vybraní tak toporní herci schválně,protože to na mě působilo značně amatérsky,což není na škodu,protože to tomu dokumentu dodalo na autentičnosti.Fakt.Skoro jsem byl ochoten přistoupit na hru,že je ten dokument reálnej.Žádná pecka to není,ale odpad taky rozhodně ne.Je to pojato zajímavou formou.Komu nevadí víc keců a míň akce tak ať to zkusí.Ostatní radši nebrat.Za mě silnější 3 hvězdy. ()

Reklama

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězda je možná až příliš přísná, protože The Atticus Institute není film, který by byl vzhledem k danému autorskému záměru kdovíjak nepovedený. Jedná se o falešný dokument o výzkumném institutu, kde vědci zkoumali jedince obdařené paranormálními schopnostmi, až se setkali se ženou, která má schopnosti přímo démonické. Takže značnou část stopáže tvoří mluvící hlavy, které přežili do dnešních dnů, dobové fotografie, přes něž je puštěn voiceover oněch již zmíněných mluvících hlav, a sem tam, aby se neřeklo, i nějaké dobová stopáž. Objektivně ten koncept docela drží při sobě, subjektivně ohromná nuda. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Přiznávám, že ovlivněn několika slabotama možná trochu nadhodnocuju, ale téma telekineze zpracované jako regulérní mockumentary mě dokázalo zaujmout a pobavit zatím nejvíc z toho, co jsem za prvních 14 dní roku dvapatnáct viděl. Hororové to nijak extra není, ale aspoň mě to donutilo sjet pár videí s Ninou Kulaginou. 50% ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době film, který mě zaujal hlavně formou. Found footage filmy mi zpravidla nemají co říct a čím mě překvapit (čest několika výjimkám), ale tenhle paradokumentární styl byl hodně povedený. Když k tomu přičtu zajímavě pojatou hlavní hrdinku a ne úplně tuctově vyznívající vyvrcholení, dá se tomu opustit i brzké sklouznutí hlavně k lekačkám a neoriginální zápletku. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v Los Angeles v nemocnici Linda Vista. (Terva)

Reklama

Reklama