Reklama

Reklama

The Fialky - Kapitán 77

(hudební videoklip)
Krátkometrážní / Hudební
Česko, 2011, 2 min

Hrají:

Kapitán Kečup

Recenze (4)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Těm hitů je už přes třicet a vydrží i dalších sto let! " Nebudu tady vyjmenovávat všechny punkové legendy, které jsou v tomto klipu zmíněny v textu, na obalu LP desky či v nápisu na kytaře, ale je jich hodně. Mám je rád, ale mnohem radši mám český a slovenský punk, protože mu rozumím jazykově i obsahově, což o té cizinecky zpívané rebélii rozhodně nemohu tvrdit. Fialky to zkrátka rozjely a ten fórek s klavírem byl vynikající. Tímto zdravím všechny Kapitány 77. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

S radosťou vytiahnem platňu Billyho Idola z obalu. Mám rád tri deviatky (999). Milujem Cock Sparrer a tak isto aj Adicts. Viem kedy si mám pustiť Ramones. Mám rád The Vibrators, U.K.Subs i Sex Pistols. Sú to moje najobľúbenejšie kapely. Počúvam ich každý deň. Mám skoro štyridsať rokov a ak Boh dá vydrží mi to aj ďalších štyridsať. Mám to proste v sebe. Som punk rockový Kapitán seventy seven! Som "Kapitán 77"!!! http://www.youtube.com/watch?v=edXuVFXnNZw **** ()

Jello Biafra 

všechny recenze uživatele

Kapitán 77 - touto pesničkou začíná titulné album od tejto pražskej partičky, ktorú počúvam už dobrých 5 rokov a videl som ich na koncertoch mnohokrát. Vinyl Kapitán 77 vlastním vo svojej zbierke platní a tuším si ho idem hneď pustiť. ()

Reklama

Reklama