Reklama

Reklama

Extrémní Pinocchio

(festivalový název)
  • Francie Extreme Pinocchio

Obsahy(1)

Drogově závislý liliput se musí převléci za Pinocchia, aby ukradl peníze schizofrennímu psychopatovi, který si myslí, že je loutkář Geppetto. (Festival otrlého diváka)

Recenze (6)

Xeelee 

všechny recenze uživatele

[FOD 2015] Ten rapující vílák s tykadélky!!! Vskutku zajímavej poetickej snímek o závislém liliputovi a tlustém loutkáři co má rád malá děcka, klobásy a Kena ve slipech. Pravého od Matella. Při pomyšlení na závěrečnou scénu se směju ještě teď. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Neskutečně absurdní ujetost, ve které ani jedna postava není normální, vedou se v ní šílené dialogy a dějí se v ní ještě šílenější věci. Já ale tyhle absurdní komedie rád, takže jsem se - až na ten fekální humor - bavil celkem slušně. A tuhle zápletku člověk fakt vymyslí buď jedině na drogách, nebo když má hodně fantazie. Těžko říct, co to bylo v případě Pascala Chinda. Každopádně i tak Extrémni Pinocchio dokáže pobavit (pokud vám sedne styl humoru, samozřejmě, jinak vás to buď znudí, zhnusí nebo vám to bude připadat trapné) a i když má svá slabá místa, přece jenom je to film o délce 23 minut, tak nemůžu chtít mnoho. 4* ()

Lanark 

všechny recenze uživatele

Hele a o čem to teda vlastně bylo? Néé vážné, tři dny po projekci si prostě nemůžu vybavit, proč se z trpaslíka stala dřevěná loutka...to je docela blbý bych řekl. No nic, tak čumte prasata! ()

Bluesun 

všechny recenze uživatele

Zápletka, kterou nevymyslíš. Leda na nějakých hodně silných drogách. Asi to chci taky. Potřebuju vědět, na čem tvůrci jeli :-D ()

Reklama

Reklama