Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Georgekutty (Mohanlal) je pôvodom sirota, ktorý sa tvrdou prácou vypracoval za dvadsaťpäť rokov na slušného občana s rešpektom a pre ktorého jeho rodina znamená všetko na svete. V malej dedine spoločne žijú slušný život až do momentu, keď jedna nepredvídateľná a neočakávaná udalosť náhle zmení poriadok a život jemu a jeho najbližším. Zúfalý otec rodiny bude musieť zachovať chladnú hlavu, aby sa mu podarilo ochrániť jeho najdrahších pred nadchádzajúcim hroziacim nešťastím. (Arsenal83)

(více)

Recenze (3)

MontyBrogan 

všechny recenze uživatele

"Prosím, nedělejte nám to. Celá rodina by musela spáchat sebevraždu." Týmto nechceným vtipom skončila prvá nudná časť filmu, aby potom naopak zvyšné dve tretiny stopáže doviedli kriminálny príbeh k dokonalosti. Všetko im odpúšťam, naivné riešenie žltého auta aj úsmevné zvukové efekty pri úderoch od policajta. Lebo rekonštrukcia prípadu bola výborne prepracovaná. Len neviem, ako sa to povie malajálamsky, keďže som chcel vidieť hindskú verziu z roku 2015, ale obstaral si pôvodnú. Navyše s českými titulkami, ako je poznať z citátu vyššie. Plynule totiž ovládam len tamilštinu. Nie, vážne, šťastnou náhodou som videl originál. A tak to mám rád, pekne chronologicky. Ďakujem užívateľovi salfa72 za tip. ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

George Kutty (Mohanlal) miluje manželku Rani (Meena), dcery Anju (Ansiba Hassan) a Anu (Esther Anil) nade vše. Jeho další zálibou je sledování filmů a touto činností tráví v kanceláři většinu pracovního času. Na táboře v přírodě Anju tajně ve sprchách natočí na mobil Varun (Roshan Basheer) a snaží se jí vydírat. Při konfrontaci tváří v tvář dojde k nehodě a George Kutty musí ochránit svoji rodinu. Varunova matka, policejní inspektorka, Geetha Prabhakar (Asha Sharath) se snaží zjistit, co se nezvěstnému synovi stalo. Na vyšetřování se podílí zkorumpovaný policista Sahadevan (Kalabhavan Shajohn), který se neštítí použít nestandardní metody vyšetřování... Původní malajálamskou verzi napsal a režíroval Jeethu Joseph. Snímek se v Indii dočkal čtyřech remaků, které se liší pouze v drobnostech, ale v každém se mluví jiným indickým jazykem. Délka filmu je 164 minut. ()

Reklama

Luksa 

všechny recenze uživatele

Výborný malajálamský thriller, ve kterém Mohanlal hraje obyčejného manžela a otce dvou dcer, kterého si ve vsi všichni váží. Rodinná idylka však vezme za své, když jednu z jeho dcer tajně natočí jeden mladý mizera ve sprše a začne jí vydírat. Při potyčce je mladík nechtěně zabit a hlavní hrdina se rozhodne, aby zachoval čest své rodiny, vraždu ututlat. A tak začíná hra na kočku a na myš s policií. (rodičové zavražněného jsou samozřejmě policejní důstojníci) Přes poněkud pomalejší rozjezd se jedná o slušně natočený a napínavý film bez jasně daného dobra a zla, zatím nejlepší z daného indického regionu co jsem viděl. Těším se na připravovaný hindský remake s Ajay Devganem a Tabu. (to byl právě důvod proč jsem si pustil tento originál, můžu pak porovnávat) ()

Galerie (38)

Reklama

Reklama