Reklama

Reklama

Slavní neznámí

(pořad)
Publicistický / Krátkometrážní
Česko, 2014, 5-14 min

Obsahy(1)

Příběhy Čechů, kteří dokázali něco výjimečného (a to i ve světovém měřítku), a přesto nepatří mezi všeobecně známé osobnosti. Muže, který je zapsán v Guinnessově knize rekordů díky přestěhování největšího předmětu (kostel v Mostě). Filmového kaskadéra, který patří mezi světovou špičku a hrál po boku Brada Pitta, Toma Hankse či třeba Vina Diesela. Muže z Českých Budějovic, který ve své dílně vyrábí zesilovače pro slavné světové kapely. Muže, který psy určené k utracení během pár dnů proměňuje z drbanů v přítulné a poslušné "beránky"... Pozitivních příkladů "zlatých českých ručiček" není nikdy dost. Uvádí Pavel Zuna. (StreamCZ)

(více)

Recenze (14)

PotterMan999 

všechny recenze uživatele

Zajímavý pořad o slavných lidech, kteří nejsou sice v podvědomí každého z nás, nejsou trendem, ale jejich práce a příběhy jsou poměrně zajímavé. Slavní neznámí je zajímavý pořad s velmi dobrým grafickým zpracováním, které bylo od partnerských pořadů Slavné dny a Slavné sportovní okamžiky vypilováno k dokonalosti. Na rozdíl od Slavných dnů nemá tolik zajímavostí, což je malinko škoda. Slavní neznámí si zaslouží 90 %. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Ti, kdo jsou v něčem opravdu dobří, bývají většinou skromní a vůbec nemají potřebu se chlubit." Pořad Slavní neznámí je skvělý a dokazuje, že mezi námi pobíhá spousta neuvěřitelných bytostí, které mne vesměs dokázaly zaujmout. Mám k tomu jedinou poznámku a to, že některé tyto osoby pro mne nejsou neznámé a některé mi zase nepřipadají tak slavné, jak je zde prezentováno. Nicméně se už moc těším na to, až mne Svět, Guiness a Pavel Zuna konečně objeví, protože já jsem úplně nejlepší na světě, ale ještě nevím v čem. ()

Reklama

cheyene 

všechny recenze uživatele

Další ze zajímavých pořadů, které na Streamu jsou. Tentokrát nám tvůrci představují Čechy, kteří široké veřejnosti nejsou známí, ale ve svých oborech jsou slavnými, uznávanými a špičkovými jedinci. Z dílů, které jsem zatím viděl, musím zmínit určitě Daniela Vávru (hra Mafia), Jaroslava Becka (hudba k herním trailerům), J. B. Špidlena (houslař), Davida Lištvana (kaskadér), Martina Raka (amatérský fotograf), dle mého již známého Radka Jaroše (horolezec) či hlasy, které slýcháme na nádražích Českých drah či v metru. ()

ZeroCZ1233 

všechny recenze uživatele

Další pořad Pavla Zuny o kterém se v dnešní TV ani nesní. Tady je vidět že Pavel Zuna dokáže vytvářet vážně kvalitní věci. Pořad se mi velice líbí. Hlavně v tom že vážně ukazuje lidi kteří jsou slavní ale pro veřejnost neznámí cože další důkaz toho že to není jeden z pořadů kde člověka balamutí už v názvu. Nemám slov Pavel Zuna znovu odvádí kvalitní práci kterou musím hodnotit jedině 5* ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Slavní, ale v jistém smyslu neznámí češi. Viděné: Stanislav Gazdík, Matěj Kodeš, Roman Buš, Ondřej Karafiát, Daniel Vávra, Vendula Stoklasová, Martin Šonka, Michaela Karsten, Pavel Policar, Jan Weber, Ondřej Šilt. ( Hodnocení: 7/10 ) ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama