Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Modrá energie dostala Barryho. Tým by díky radiaci, kterou po sobě energie zanechává, mohl Barryho najít. Vystopují ho do roku 2049. Jenže jak se s ním mohou spojit? Eddie Thawne pátrá po tom, proč je opět naživu. Rozhodne se zajít k Iris. (Varan)

Recenze (2)

Polgedney 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seniorka Cecile v roce 2049 stále běhá po městě a bojuje se zločinem protože scénaristé zapomněli že by jí v tom roce už bylo přes 70. Celkově scénáristé asi zapomněli že se přesunuli o 26 let do budoucnosti protože například Chester ne jen že vypadá úplně stejně, on i nosí pořád stejnej účes. Allegra se taky nezměnila a největší proměnou prošla Iris ale i tý přidali jen pár šedých vlasů. Na druhou stranu nevím jestli scénáristé doopravdy zapomněli protože Cecile v této epizodě vykazuje známky demence a senility když se emočně zhroutí z uvědomění, že svojí rodinu už navštěvuje pouze 2x ročně. Asi si neuvědomila, že její dceři už taky bude kolem 30ti let a nejspíš už s Joem ani nežije a taky že ve spoustě rodinách (zvlášť v USA), je normální že se vidí jen o svátcích, její dcera třeba žije na druhé straně Ameriky. I tak to nadále zůstává být falešným problémem vzhledem k tomu že k dispozici má doslova Flashe kterej jí přes celou Ameriku dostane za sekundu a nebo mají ty teleportační prášky.  Každopádně i když už se nemusí starat o Jennu, tak je pořád Cecile pořádně sobecká a špatná partnerka když navštěvuje Joea jen 2x ročně a to má k dispozici doslova teleport. Za to si zaslouží se zhroutit ale nemá přitom ohrožovat Barryho život. Naser si Cecile. ()

66pepo66 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zo Cecile urobili teda peknú trúbku. Netuším ako vyzerajú americké rodiny, ale ak sa snažia tvorcovia pretlačiť deťom ideu, že takýto vzťah je v poriadku, tak ďakujem pekne. Matka, ktorá si vyberie prácu a superhrdinstvo pred manželom a 5 ročnou dcérou? To fakt nie je v poriadku. A ešte tu máme potom ostatné postavy, ktoré sa jej akože snažia nahovoriť, že to je úplne v pohode. A čo sa týka New World. Pekné, že to rozdelili do štyroch častí, ale prečo sa tým nezaoberá celá séria? Aký význam mala Red Death pre seriál? Aký význam mala tá trojdielna vata o Cecile, Allegre či zlodejke cestujúcej v čase. Naozaj nechápem. Táto séria je skrátená asi o 10 častí a predsa tvorcovia akosi nevedia ako ten čas správne využiť. Aj preto je vlastne dobre, že Flash po tých deviatich rokoch končí. ()

Reklama

Reklama