Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tabitha najme zabijáky, aby zlikvidovali Gordona. Selina varuje Bruce před Silver. Když Gordon s Barnesem prohledávají Theův byt, jsou překvapeni zabijáky, které najala Tabitha. Oba policisté se sice ubrání, ale Barnes je těžce zraněn. Gordon nakonec zatkne Flaminga, který při převozu do vězení zabije doprovázející policistku. Vrah Nygma se zatím stará o Tučňáka a nakonec se spolu spřátelí, když společně zabijí jednoho z Theových lidí. (TV Fanda)

(více)

Recenze (4)

Ozzy2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už to bohužel jde scénáristicky dolů.Jako Tabitha, která se chová jak Lara Croft, která je schopna ustřelit na 5 km kolibříkovi ptáka si jde na jednoho poldu najmout zabijáky, když má ostřelovací pušku??Nygma s Tučňákem ale slibují skvělou podívanou, takže zatím zůstávám a budu se snažit více vypnout mozek.. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sice to tentokrát bylo lepší než předchozí díl, ale tvůrci mě už začínají štvát hromaděním drobných nesmyslů. Eda Plameňák nejdříve vyřídí celou policejní jednotku, aby ho o chvilku později dal Jim Gordon na pěsti? A to byl jen příklad. Naštěstí alespoň zafungovalo komicko- sadistické duo Tučňák/ Nygma. Všiml jsem si, že se sezóna může pyšnit pokryteckou cenzurou typickou pro Nova Group- násilí, mrtvoly a kusy těl nevadí, ale krev je nutno rozostřit, co kdyby to rozrušilo nějakého latentního upíra, že? ()

Reklama

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Barnesův příběh z války byl do celého příběhu zakomponován podobně jako vyprávění o barmském pralese v Temném rytíři (2008), tedy: Dění uvedlo hlavní postavy do složité situace, k jejímu vyřešení nabídla ta starší a moudřejší příběh z války, který sice nejdříve hrdinovi pomohl, ale o to více jej následně zlomil. (G....)

Reklama

Reklama